:: |
Autor |
Poruka |
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
"Kamo sreće da ga nisam srela " je odlična pesma iz njene prve faze kad joj je pesme radio Milić Vukašinović. Baš prava ženska pesma ...
" ... a rekla sam sebi tada umri
da ne gledam drugu kada ljubi..
|
|
|
|
|
|
Eternity Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 710 Mesto: NY-NJ
|
|
Obozavam njene pesme i njen glas.
"Od behara do behara" do dakseee
|
|
|
|
|
|
srdjan78 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 04 Jul 2007 Poruke: 1 Mesto: Ruma
|
|
Sta reci za Hanku Paldum,legenda narodne muzike!!! Zena koja je obelezila jednu muzicku scenu Nekadasnje SFRJ! Da je pevala hitove to danas mogu da potvrde svi,a zna se da su njene pesme najvise obradjivale njene "koleginice", npr: Ceca Raznatovic - Ja te volim - Volela sam, volela, Suzana Jovanovic - Nema Kajanja, Merima Njegomir - Pamtim jos, Sanja Djordjevic - Ja za tebe nisam bila zena, Mina Kostic - Crne Kose, Nevena - Volela sam oci zelene, Zorica Minic - Ja te pesmom zovem, Zorica Brunclik - Avlije,avlije, itd.
|
_________________ srdjan78@ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|