:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Jeste li čitali nešto od ovog pisca koji se bavi misterijama? Ja sam ga puno čitao kad sam bio klinjo...
Wikipedia
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
imam dvije njegove knjige : Svi Smo Mi Djeca Bogova - Kad Bi Grobovi Progovorili (1987.) i Anticki Letaci - Tragom Bogova 2. mogu rec da me jako zaniteresiro i jako je zanimljiv za citanje.njegove teorije mi imaju dosta smisla, al u nekima zna i pretjerat.nekad mi se cini kao da u svemu mora nac poveznicu s vanzemaljcima, cak i na silu.neki kazu da je neke dokaze lazirao, al sve u svemu, nisu mu lose teorije.ima tu nesto nekad su njegove teorije izgledale mozda blesavo, al sto znanost odmice cini mi se da se mjenja i pogled na njih.
buduci da su mi ove dvije knjige koje sam procitala jako zanimljive (Anticki Letaci su otisli u jednom dahu 8) ), planiram, cim uhvatim malo slobodnog vremena, pocet i s drugim njegovim djelima.preporucam ga svakom ko voli misterije 8)
za one koje zanima o cemu to Daniken prica
sa korica knjige Anticki Letaci:
kako to da prastare rusevine u africkoj prasumi precizno odrazavaju putanju zvijezde otkrivene tek u proslom stoljecu?
jesu li mozda egipatske sfinge krizana bica nastala genetskom manipulacijom?
ne skivaju li se u kilometarskim, geometrijski usmjerenim kamenim alejama u Bretanji zaboravljena znanja o astronomiji?
mnostvo snimaka u boji i modernih racunalnih grafika dojmljivo predocava teze Ericha von Danikena o tragovima posjetitelja iz svemira.
Sadrzaj:
1. duhovi iz kazalista lutaka
2. sfinge i krizana bica
3. sveti stroj
4. zvijezde nad afrikom
5. piktogrami i petroglifi
6. grafiti - cudovista
7. svjetlo za faraona
8. gradovi izgubljeni u prasumi
9. letovi svemirom u anticko doba
10. biblija na dasci za crtanje
11. okamenjena geometrija
12. divovi s uskrsnjeg otoka
Sadrzaj ~ Svi Smo Mi Djeca Bogova:
1. bila jednom dva kraljevska djeteta
istrazivanja u sjevernom Jemenu
2. i Biblija nije u pravu
razarajuce otkrice
3. bogovi, grobovi i zavedeni
reci mi gdje su grobovi...?
4. djeca zemlje - djeca bogova
zar covjek nema svoju prapostojbinu?
5. prastari susreti trece vrste
hrabrost za moguce
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|