:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl
Posle 5-6-7 godina konacno smo docekali ovu igru...
Kakvi su Vasi utisci?
|
_________________ Master
Poslednja prepravka: Rile_Master datum Uto Mar 18, 2008 3:12 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Screw Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 32
|
|
Nisam jos probo igru ali prijatelj mi kaze da je dobra...
|
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
na 7900GT i maxxx grafici izgleda extra. nervira me ciljanje. nije toliko preicizno. javicu kad je zavrsim
|
|
|
|
|
|
Mladen001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Maj 2007 Poruke: 43 Mesto: Vranje, Srbija
|
|
probacu je ovih dana pa vam kuckam svoje utiske.
|
|
|
|
|
|
vojinj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Sep 2006 Poruke: 2
|
|
Igrica je odlicna. Sto se tice nisanjenja promjeni oruzje. Naj stabilniji je Viper 5 dok kod AK trza. Koristi ti amajlije koje pronadjete. Maksimalno moze 5. Pretrazujte sav teren i polako ne trcite samo kroz nivoe. Mozete pronaci mnogo bolji prsluk i druge stvari. Prihvatajte sve misije i razgovarajte sto vise. Samo pazite da vam neka misija ne istekne.
Malo mi je glup kraj. Prvosam mislio da je to zbog nivoa. Poceo sam kao STALKER nisam hteo Novice a kad sam je presao igrao sam je ponovo kao veteran. Oba puta kod vishmastera mi se ista zelja ostvarila a kod mog drugara sasvim drukciji kraj je imao, tj drugu zelju.
Ocena igrice 9
Poz
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Hmm... Posle ovog posta iznad doje mi da pocnem da igram igru iz pocetka... Ja igru prelazim upravo tako - trceci kroz nivoe. Retko kada istrazujem teren vec se uglavnom orijentisem ka zadacima, od oruzja imam samo AK 47 i neki pistolj
Znaci, igra je "ista" na bilo kom nivou tezine, samo su neprijatelji jaci i efikasniji? Ili gresim...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Kobass Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 189
|
|
Meni se igra ne svidja! Tj dobra je zamisao ali upropastise DMG oruzija, tako da bi ubio neprijatelja treba bar 5 puta u glavu da ga skucas....
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Ja sam samo u pocetku imao tih problema sa oruzjima. Sada kada sam se uhodao sve izgleda mnogo lakse Dosta zavisi i od toga koji neprijatelji te napadaju, da li imaju pancire...itd. Uglavnom, par hitaca u glavu i to je to
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Dinke Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Avg 2007 Poruke: 58 Mesto: Sabac
|
|
Igra je savrsena,zavrsio sam je i neko ne zna neko zna da svaki drugi kraj je razlicit,kod mene je bio kao prilazi onoj kugli i zelja mu je da vidi prirodu,ptice itd,a kod mog druga je bilo da zeli da bude bogat itd...
|
_________________ Prati svoje srce,ne slusaj nikog oko sebe....................................... |
|
|
|
|
N_E_R_O_N Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 920 Mesto: B_E_O_G_R_A_D
|
|
Uskoro ce i nastavak za ovu igru...
|
_________________ ...i tako dan za danom pred kockastim ekranom... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|