www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

sex sa udatom zenom ili ozenjenim muzem ?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
LA*PERLA
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 02 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2007 11:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

velociraptor je napisao/la sledeće:
iskreno i bez foliraja : nema većeg meraka od sexa sa udatom ženom ( govorim to iz iskustva)

folirantski odgovor: taman posla, nikako, ne dolazi u obzir , ni u ludilu!!!

a da imaš ženu...i da taj neko bude na tvom mestu???

stanuje sam đavo.

lazaruzic
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Zaječar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2007 11:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

probao i opet cu,prevara je uvek bilo i bice Mr. Green

The world is mine

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2007 11:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

LA*PERLA je napisao/la sledeće:
velociraptor je napisao/la sledeće:
iskreno i bez foliraja : nema većeg meraka od sexa sa udatom ženom ( govorim to iz iskustva)

folirantski odgovor: taman posla, nikako, ne dolazi u obzir , ni u ludilu!!!

a da imaš ženu...i da taj neko bude na tvom mestu???

Najiskrenije, imam devojku i ona je u drugom gradu.
Ako hoće da me prevari... Tako će biti i ja to ne mogu da sprečim.
Ako hoće da mi bude verna... neka svaki dan pored nje budu 100 tipova koji liče na Marca Ruasa i B. Pita i ona će mi ostati verna.
Kad bih prevario devojku, sa nekom drugom to bi značilo da od nje ne dobijam dovoljno pažnje i da nisam srećan sa njom.

Da bi ona mene prevarila... To ne znam, trudim se da joj udovoljim na sve načine. Ako me prevari...njoj neka služi na čast.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 08, 2008 11:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikad, niti nameravam....jedino da dosta dugo krije od mene da je ozenjen ali, sve moze da se sazna i pre toga tako da....ipak ne

" I know the way to fuck them all...."

mrvica92
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 49

Datum registracije: 30 Okt 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 12:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zasto da ne, u vecini slucajeva udate su bolje u krevetu od nafrakanih klinki ! Provereno.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 7:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad ne reci nikad, to je negde i moja parola. Nisam bila u situaciji da pozlim ozenjenog muskarca. Ali obicno kad se kazem ozenjeni muskarac misli se na ozbiljnijeg coveka, npr 30ak godina i slicno. E,pa dragi moji, doslo je i ono vreme kad ja mogu da kazem za odredjeni deo "moje generacijske populacije"- ozenjen muskarac. (a on balavac,21god- tako da o iskustvu i nekom "razumevanju tu ne mozemo da prica mo). Vidim da je ovde kriterijum samo status "ozenjen ili slobodan" tako ga.. ja glasam za ove slobodne.
Ako nekad propustim kroz sake ovog ozenjenog.. pa. videcemo... Mr. Green za sad ipak ne bih.

miregrobar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 20, 2008 11:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemoralno i podriva sve vrednosti porodice koju treba da cuvamo.Ionako nas je sve manje Evil or Very Mad

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 21, 2008 9:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad, nikad, nikad... to je totalno jadno... Rolling Eyes

Garantujem za svoj stav da ce ostat nepromenjen i upotpunjujem ga argumentom i stavom da nikad necu prevarit muza...

tako da ta varijanta je nemoguca...

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 22, 2008 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad sam prvi put vidila ovu temu..prije par mjeseci..prvo sto sam rekla 'fuj' ...utom je dosao on...sa svojih 28 godina...mene,klinku od 18 godina zaveo.nije doslo jos do nekog fizickog kontakta.al jedino sto mislim jest..da mu se zelim pribliziti...ima brak od 1.5 godinu..i ne zive skupa...svi mi mozemo reci ne,ne,i ne,to je fuj! al kad dodje neka/neki koji te osvoji...onda je sve dzaba!

Dobermani
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 45

Datum registracije: 31 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 22, 2008 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mrvica 92 je u pravu. Zasto da ne, u vecini slucajeva udate su bolje u krevetu od nafrakanih klinki ! Provereno. Cool Cool

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 23, 2008 10:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ A Baby sta bi sa tvojim deckom??

Citat:
al jedino sto mislim jest..da mu se zelim pribliziti...ima brak od 1.5 godinu..i ne zive skupa...svi mi mozemo reci ne,ne,i ne,to je fuj! al kad dodje neka/neki koji te osvoji...onda je sve dzaba!

Naravno, to se desava jer mislis na njega, jer si dozvolila da te zavede. Ako imam cvrst stav i kazes sebi: NE! onda te niko i nisto ne mogu vuc ka njemu.

sim.mic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 12 Jun 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 24, 2008 2:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veoma privlačno.Al može biti i veoma trgično.Zbog takvih djela cesto pucaju brakovi i u najgorim slučajevima desavaju se i ubistva New Evil Zato poruka svima "pazi s kime spavas"

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> sex sa udatom zenom ili ozenjenim muzem ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon