:: |
Autor |
Poruka |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593
|
|
Slobodno mozete da pisete sve vase Zbrke koje imate da nebi otvarali 100 tema i pravili probleme moderatorima...
Ovako...ja sam sa deckom u vezi oko kojeg sam se pomucila da ga dobijem i zajedno sam...e sad ima jedan momak koji me jos od leta 06 muva i ja sam ga odbijala sad odjednom mi se ovaj svidja a moj decko sve manje i manje...
Mozda je to ono sto kazu za zene: Kad dobiju sta zele cao...
|
Poslednja prepravka: **OpasnaMackica** datum Sre Jul 11, 2007 9:57 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
nemoj da ti taj drugi reče ćao kad dobije šta želi
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Moj savijet na sve ovo:
Prvo rijesi zbrku u svojoj glavi..rascisti sama sa sobom sta je to sto uistinu zelis..potom dobro izvagaj obje strane pa onda kreni i budi spremna na uspjeh ili poraz
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
~brza~ je napisao/la sledeće: | nemoj da ti taj drugi reče ćao kad dobije šta želi
|
kao sto komša reče
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ja mislim da bi ti trebala jedno vreme biti sama i dooooooooobro da razmislis sta ces i kako ces
jer po nekim tvojim ranijim postovima, meni ovo sve i nije bas kako treba
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
meni nije jasno zasto "opasna" pita uvek za savete
kad zna vec sta ce uraditi
mackice,kad dodjes na 500-og tipa,javi nam
da ti otvorimo temu cestitki
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
nemoj napustati onog kojeg volis, zbog onoga ko ti se svidja...
|
|
|
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593
|
|
hehehehhehe a sad ni sama vise neznam kojeg volim a koji mi se samo svidja hehe
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Toliko sličnih tema ovdje, ili čak istih.
Uvjek smo svi govorili, da se nikad ne ostavlja onaj ko se voli. I ovdje je isto, i ja ti govorim isto.
Zar je toliko teško voljeti, biti vjeran, i čuvati onoga koga voliš. Postoje drugi/e zgodniji/e, ali se samo jedan/na voli.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Konjanik je napisao/la sledeće: | Toliko sličnih tema ovdje, ili čak istih.
Uvjek smo svi govorili, da se nikad ne ostavlja onaj ko se voli. I ovdje je isto, i ja ti govorim isto.
Zar je toliko teško voljeti, biti vjeran, i čuvati onoga koga voliš. Postoje drugi/e zgodniji/e, ali se samo jedan/na voli. |
slazem se u potpunosti sa ovim...
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
pa mozda je doslo do nekog zasicenja.......to se desava.....al kad naidjes na bolje,sto da ne??
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
jbga,mozda je stvarno doslo do zasicenja,a mozda je to samo trenutno.ne znam sta da ti kazem.najbolje da probas i da vidis sta ce se desiti sa tim drugim.pa ako je to to onda super,a ako ne jbga idemo dalje(posto vec nisi sigurna da li volis decka sa kojim si)
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|