:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
grrrr kako me nervira kad je vako vruće
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Grrrrrrrrrrrrrrrrrr kako me nervira sto moram da pijem onaj lek FUJ
|
|
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kako me nervira cinjenica da je utorak tu i da ga ne mogu nikako odloziti
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
komina Upozorenja: 4 od 3

|
Godine: 116
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

|
|
grrrrrrrrrrrrr kako me nervira kad mi komp počne štopat!!!!!!!!!!!!
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
grrrrrrrrrrrrrrrr kako menervira kad se netko preseraje
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

|
|
Grrrrrrrrrrrrrr kako me nervira kad sam nervozan!!!!!
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
 |

|

|
|
grrrrrrr kako me nervira kad me on zajebaje
|
|
|
|
 |

|

|
|
Grrrrrrrrrrrrr kako me nervira kad neko pogresno shvata pa mu moram crtat!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
 |

|

|
|
grrrrrrrrrrrrrr kako me nervira to šta mi se ne javlja
|
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
idealno_losha je napisao/la sledeće: | grrrrrrrrrrrrrr kako me nervira to šta mi se ne javlja  |
potpisujem...
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
grrrrrrrrrrrrrrrr kako me nerviraju neki ljudi...
|
|
 |
|