:: |
Autor |
Poruka |
^^NESA^^ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Mar 2005 Poruke: 160 Mesto: PROKUPLjE
|
|
E mislim svaka cast za decka, on je moje godiste i stvarno ume da odigra super utakmicu, ali ume i da se ukoci kao kad se igralo protiv Cibone. Nisu ga ni trojke toliko htele, a nije ni ostalo. Iskreno se nadam da ce na utakmici protiv FMP-a da se vrati u formu.
|
|
|
|
|
|
Thyca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Maj 2007 Poruke: 5 Mesto: Zajecar
|
|
More da vam kažem mali nije za potcenjivanje odličan je playmaker i odličan šuter za 3 poena, šta reći o njemu nego da ga čeka odlična karijera.On je meni omiljeni igrač u Partizanu i obožavam ga napred Uroše najbolji si i najači.
|
|
|
|
|
|
Ronaldo27 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jul 2006 Poruke: 313 Mesto: New Now , Ruma City
|
|
Kad bi malo poradio na odbrani i na psiholoskoj pripremi da mu se ne desavaju utakmice u kojima se ne vidi uopste na parketu bio bi najbolji igrac evrope!!!
|
|
|
niki38 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 63
|
|
Iako sam veliki zvezdas.za Urosa imam samo reci hvale.
Smatram da ima jako veliki potencijal da bude prvi igrac evrope.Sjajan je strelac i iako je jako mlad vec je u ovoj sezoni pokazao da je prvi igrac partizana a i nase lige.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|