:: |
Autor |
Poruka |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
Wooooooooow covjece, pa sta to radis sa svog zivota??? Ti kao da si sam sebi neprijatelj!!!
Citat: | Hvala ti, to i jeste najbolje resenje, svestan sam toga, napravicu samo gore sebi i njoj.... samo da skupim snage.....
Sve to ce biti veoma bolno!!! |
Nemoj da cekas da prodje puno vremena. Ako vec zelis da raskines vjeridbu uradi to odmah! Bolje ce biti za nju a i za tebe vjeruj mi. Bolje za nju da sto prije to uradis, jer ce sigurno biti lakse sada nego da dodjete do samog vjencanja pa da je tada sutnes. Da, da, ja mislim da ces ti da je suuuuuuutnes i to posteno. I vjerujem da ce te mrziti iz dna duse, ja bih se tako osjecala sigurno. Zato budi spreman na sve. A to sto ti sagledavas iz svih mogucih uglova, to ti nista ne znaci. Jednostavno ako je ne volis, tj. ako si vec sa nekom drugom djevojkom ostavi je. Nema tu gledanja iz kojekakvih uglova. I to sto je ona dobar pedagog i sto bi bila idealna za porodicu, to ne znaci da je ti moras zarobit svojim laznim osjecajima, jer ces puci kad tad. Mislis li da ona zasluzuje laznu ljubav???
Eeee da, da ne zaboravim, jel ti stvarno mislis da te ta mala voli??? Nisi pomislio da je s tobom jer tako zeli, jer joj je dobro da zna da moze da te ima, da moze da te ukrade nekome? Zahebano je to. Nikad ne znas sta se nalazi u necijoj glavi, kao sto ni tvoja vjerenica ne sumnja u tebe! Zar ne?
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
mozes li druze da mi objasnis zbog cega se dvoumis? sta ti to ne dozvoljava da sada odes da joj kazes da raskidas veridbu?
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
iusticia Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 28 Jun 2007 Poruke: 43 Mesto: Beograd

|
|
ivanpkv je napisao/la sledeće: | mozes li druze da mi objasnis zbog cega se dvoumis? sta ti to ne dozvoljava da sada odes da joj kazes da raskidas veridbu? |
znam da cete svi na forumu biti zacudjeni ovim sto budem napisao ali sad sta je tu je, iskrenost na prvom mestu >
Nedozvoljava mi osecaj sigurnosti u verenicu tj. u njenu ljubav i odanost prema meni sto mislim da je razlog ostanka sa njom svih ovih godina,
Mislim da cu se kasnije kajati zbog svega, i mislim da ce mi nova devojcica priredjivati dosta neprijatnosti......
Dalje, moji roditelji su vrlo patrijahalni i preko toga nece olako preci,
Plasi me sve sto ce se desavati u narednom periodu......
Nova devojcica, mislim, nije ona prava jer je za mene najbitnija proslost devojke sa kojom sam a ova i nema neku.....
I pored te cinjenice sam se zaljubio u nju.... glupavo i slepo......
Ako i dodje do raskida veridbe, sa ovom devojcicom ne mogu ostati, bar se nadam, i mislim da mi je posluzila da se trgnem i vidim da verenicu ne volim, vec da je to obicna NAVIKA i sigurnost......
Ipak je kao sto kazete, seo zivot u pitanju.........
Dalje, nisam bio svetac ni ranije ali nikad nisam dovodio u pitanje vezu sa verenicom.
... stvarno ne znam sta mi se desava, kao da sam ziveo u lazi svih ovih godina.
Izgleda da jesam.......... bas sam izgubljen........
Hvala svima jos jednom na podrsci
|
|
|
|
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
ej ovako: ta cura ako tebe takodje voli i ako si siguran da je ona prava da bi ti ostavio verenicu i da to zasluzuje i da se neces kajati ostavi je...ali ako ta devojka nije toga vredna nemoj.
|
|
|
|
|
 |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
Uuuuuuuu tesko tesko
U svakom slucaju ja ti zelim sve najbolje, sta god ti odlucio...
Nadam se samo da ces pametno odluciti, pa ti znas sta je najbolje za tebe
Sretno u narednom periodu
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
iusticia je napisao/la sledeće: |
... stvarno ne znam sta mi se desava, kao da sam ziveo u lazi svih ovih godina.
Izgleda da jesam.......... bas sam izgubljen........
Hvala svima jos jednom na podrsci |
Ovo kad sam pročitao, jasno mi je malte ne sve. Stvarno, žao mi je kad vidim takvo nešto. Nemam prava da te krivim, doduše, nemam za šta ja da te krivim, ali te sažaljavam. Ne mislim to kao da te podcjenjujem ili tako nešto, nego baš mi žao da si se našao u toj situaciji. Gadan problem, mač sa dvije oštrice.
Ponavljam što sam i u svom zadnje postu ovdje rekao: Momak, sebe zavoli, počni da voliš sebe, tek tad i tako češ znati i moći voljeti nekoga drugog
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Ajoj,citam i ne verujem.
Glavu gore!
Nije to tako strasno kao sto izgleda i nije tako strasno sve to sto ti se dogadja,strasno je ono u tebi,ta dilema koja te trza s jedne na drugu stranu,zar ne?
Vec mogu da procenim na koji nacin volis svoju verenicu...izgleda mi kao da je ona devojka s kojom bi mogao da budes i u dubokoj starosti,iz tvoje price,cini mi se kao jedna vredna,pametna,stalozena i u svemu umerena devojka,jesam u pravu?
A ti mi delujes kao momak koji je negde duboko u sebi jos uvek zedan momackog zivota i pomalo udaljen od ozbiljnosti koju podrazumeva brak i zajednicki zivot,citav jedan novi svet.
E pa sad...zasto su se stvari tako svirepo preokrenule protiv tebe-za to se trazi odgovor!
Priroda,majka priroda.
Verovatno je taj vas odnos skladan pa je to s godinama i vremenom koje si proveo sa njom pocelo da te gusi,ili si jednostavno primetio da mozes da volis drugacije otkad si sa tom drugom devojkom...
Ne trebas da se osecas krivim,jer nisi kriv,to je moje misljenje!
Nista ti tu nisi mogao,od samog pocetka,sem da mozda odmah raskines veridbu ili da do nje ni ne dodje,ali razumem i zasto nisi.
Verovatno nisi samom sebi verovao sta ti se desava i mislio da ce proci...ali eto,nije te proslo.
Verenica te sigurno voli vise od zivota,pa bio si joj prva ljubav,nije ni cudo...i ja svoju prvu ljubav i dan danas volim.
Elem,sta je tu je-moras prvo da raskrstis sam sa sobom,da sednes i razmislis sta ustvari hoces,jer,velike su mogucnosti da ces se,zbog bilo kakvog ishoda ove price,kajati.
I verovatno hoces,sta god da uradis,dobro si i rekao da ti se cini da ces pogresiti ako ilo sta uradis.
Opet kazem,krivac nisi ti,kriva je ljudska priroda sto nikad ne spava i osecanja protiv kojih se ne moze i kojima razum nikako ne caruje.
To i sam znas iz svog primera,poucen svojim iskustvom...
Mislim da sa tom drugom devojkom neces nikada imati tolikoljubavi i predanosti kao sto nesunjivo imas sa verenicom,i stoga mislim da ces se kajati kad shvatis da si je izgubio...
Ali,ne daj da te to plasi.
Isto tako,mislim da sa tom drugom devojkom veza nece uspeti,ili bar nikad nece liciti na onu koja je trebala da preraste u brak.
Moje misljenje je da nisi zaljubljen u tu devojku vec si samo zanesen.
Perispitaj se malo,da li bi nju mogao da stavis na mesto svoje zene?
Uporedi jubav koju tu daju i ljubav koju ti dajes njima,moras to da uradis sto pre...
Ti si sad vec jako zbunjen i vidno uplasen i ne znas sta ces.
Pa sta sta ces?
Nista.
Samo da se smiris...sednes i razmislis.
Nadam se da sam pomogla,srecno.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
Ginobili93 ...3,2,1...

|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica

|
|
[img]http://www. Domaci. De/images/smiles/sad5. Gif[/img] au druze,zaj*bano. . . Vidim sta ti pisu drugi. . . I slazem se da trebas da poslusas srce. . . To na prvom mestu. . . . Jednostavno ne znam sta da uradis,ali ako raskines videces da ce ti biti ono "dok ne izgubis,neces znati sta si imao". . . . Veruj mi,i ako sam duplo mladji od tebe. . . . Ja sam to vec doziveo(ali nije bilo pred vencanje,nego u vezi obicnoj(za mene specijalno lepa))
ali budi iskren prema sebi i prema drugima. . . Iskrenost je uvek na prvom mestu. . .
[Edit by :LOL:: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Pa ako si odlucio da zenis devojku, znaci da je volis...e sad, na tebi je dal si spreman da to ostavis zbog obicne zaljubljenosti?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
BaBy** Upućeni član

|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359

|
|
ostavi je....dok nisi siguran da zelis da je zenis, odma to nije to...
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
bas me zanima sta se desilo u medjuvremenu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI

|
Godine: 114
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom

|
|
iusticia je napisao/la sledeće: | E i to se desava, naravno , pa i meni,
To sam saznao tek nakom veridbe sa devojkom sa kojom sam 5 god,
To da volim drugu sa kojom sam uporedo bio 10 meseci....
Zvuci ruzno i tuzno ali ja zaista ne znam sta da radim....
Priprema svadbe u toku.......
Imate li slicna iskustva??????????
Sta raditi???????????????????????  |
Jbt pa bezveze je da sje**s djevojci 5 godina ali je i bezveze da zivis s njom u braku ako volis tu drugu.
Moj savjet : uzmi onu koja ima vece sise (grudi,dakle,dekolte)
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|