:: |
Autor |
Poruka |
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Link postoji,ali se ne moze otvoriti
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Izvinjavam se....ja sam sad otvorio i vido slike hmmm
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
Vidusa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Maj 2006 Poruke: 8
|
|
Evo slika sa linka:
I moj komentar je:...hmmm?
|
|
|
|
|
|
Djole_Prolece Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Jun 2006 Poruke: 21 Mesto: From da hood of Novi Sad
|
|
Gluposti
|
_________________ I ain't got no motherfuckin friends
That's why I fucked yo' bitch, you fat motherfucker
West side!!! |
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Djole_Prolece je napisao/la sledeće: | Gluposti |
Može biti da si u pravu...
Ali bih volela da čujem na osnovu čega si došao do tog zaključka.
Kada bi bio malo opširniji u izlaganju bilo bi lepo
|
|
|
|
|
|
woolf99 Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288
|
|
Mislim da bi bilo fantastično da je to istinito. Meni deluje. Ipak ono nije prirodan oblik brda. Suviše je pravilan. Voleo bi da pogledam još neku sliku. Ako neko ima neka postavi
|
_________________ Goli Otok .... Kako to nudistički zvuči |
|
|
|
|
ljubica1105 Upućeni član
|
Datum registracije: 21 Jan 2006 Poruke: 328 Mesto: BENKOVAC
|
|
kako ste ljubomorni zbog toga.. zato i nevjerujete no sve ce se dokazati da li postoji ili ne
|
|
|
|
|
|
woolf99 Upućeni član
|
|
|
Meni je drago što je u bosni i ako sam iz Srbije. Bilo bi dobro da neko postavi neku novu sliku i da napiše dole se stiglo sa tim!
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
woolf99 je napisao/la sledeće: | Meni je drago što je u bosni i ako sam iz Srbije. Bilo bi dobro da neko postavi neku novu sliku i da napiše dole se stiglo sa tim! |
Vuce, ja sam stavio na temi "Piramide,misterija koja traje..." slike piramide iz visokog. A imas puno vise informacija na stranici www.piramidasunca.ba
Tamo imas i informacija i slika...
Samo ovaj cica sto je reko da je to glupost, ta njegova izjava mi je malo...ne znam... Samo ipak, nemoguce da je priroda tako poslagala kamenje,napravila tunele unutra... A utvrdjeno je, kako se ja sjecam da su ta kamenja stara oko 12000 godina... Nemojte me drzati za rijec, ali mislim da su rekli da je toliko staro to kamenje... Ko je zainteresiran, neka ode u Visoko, i nek se uvjeri imal tu istine ili ne. Ja ako Bog da planiram ovo ljeto ici da vidim "kakvo je stanje"
Kako je jedna ekipa odavde odakle sam ja otpjevala:"Ej konacno se saznalo u Bosni se Keops rodio..." To su prepjevali pjesmu od Sinana Sakica-Ej otkad sam se rodio.
Bom ako ste zainteresirani, ostavite mi mail, i budem vam poslao pjesmu Nije nikakav problem Vjerujte mi da cete uzivati u pjesmi
|
|
|
|
|
|
ZdEnKo1986 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2006 Poruke: 56 Mesto: Moscow
|
|
ja mislim da to nije piramida iako sam iz bosne, mislim da su to poloprivredna polja na kojima su obradjivani razni usjevi a tuneli su skladista za prinose.
Pogledajte u istoriji za 5 razred osnovne skole one stepenaste vrtove u grckoj. neznam licno bih volio da je to piramida ali sumnjam.pozz
|
_________________ **Take me home, United Road; To the place I belong; To Old Trafford, To see United; Take me home, United Road." ** |
|
|
|
|
woolf99 Upućeni član
|
|
|
Dae_Han je napisao/la sledeće: | woolf99 je napisao/la sledeće: | Meni je drago što je u bosni i ako sam iz Srbije. Bilo bi dobro da neko postavi neku novu sliku i da napiše dole se stiglo sa tim! |
Vuce, ja sam stavio na temi "Piramide,misterija koja traje..." slike piramide iz visokog. A imas puno vise informacija na stranici www.piramidasunca.ba
Tamo imas i informacija i slika...
Samo ovaj cica sto je reko da je to glupost, ta njegova izjava mi je malo...ne znam... Samo ipak, nemoguce da je priroda tako poslagala kamenje,napravila tunele unutra... A utvrdjeno je, kako se ja sjecam da su ta kamenja stara oko 12000 godina... Nemojte me drzati za rijec, ali mislim da su rekli da je toliko staro to kamenje... Ko je zainteresiran, neka ode u Visoko, i nek se uvjeri imal tu istine ili ne. Ja ako Bog da planiram ovo ljeto ici da vidim "kakvo je stanje"
Kako je jedna ekipa odavde odakle sam ja otpjevala:"Ej konacno se saznalo u Bosni se Keops rodio..." To su prepjevali pjesmu od Sinana Sakica-Ej otkad sam se rodio.
Bom ako ste zainteresirani, ostavite mi mail, i budem vam poslao pjesmu Nije nikakav problem Vjerujte mi da cete uzivati u pjesmi |
Već sam posetio sajt. Mene zanima ako je neko licno išao, i slikao svojim fotoaparatom, i njegovi subjektivni utisci ! 8)
|
|
|
|
|
bobosmrad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 02 Jul 2007 Poruke: 53
|
|
Cisto sumnjam u piramidu u visokom,vise je vjerovatno da je u pitanju kriza nacionalnog indentiteta.I da postoji bila bi otkrivena davno.
A na slikama vidimo slozene sedimente,i nema nista spektakularno.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|