:: |
Autor |
Poruka |
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
hahaha,zar ima i toga,e nisam to znao!Ono je ocajna serija,jos gluplje izgleda nego one spanske,jos kad vidim onog Irfana sa onog ruskog ruleta,mrkne mi,jer je brate glup za glume,nije on ni za voditelja,pa ona glumacka velicina Vuckovic haha,samo znam da je Draganu Nikolicu nudjena ona uloga,ali to je lik kao on odbio odmah,sto jebilo i za ocekivat!Ono bi ja zabranio da se daje,jadna produkcija,montaza!Jedino ona pjesma na pocetku mi simpa,ne znam ni sam sto,ko pjeva ono zna li neko???
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
To ti peva jedna od Karicevih cerki...Nisam sigurna kako se zove Danica ili Danijela...
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
hakynen Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 12 Jun 2005 Poruke: 1588 Mesto: Sarajevo
|
|
Nervira me gluma Irfana Mensura... inace koncepcija scenarija je uzasna, krajnje dosadno...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | To ti peva jedna od Karicevih cerki...Nisam sigurna kako se zove Danica ili Danijela... |
znas li mozda nazvi pjesme?jel jelena ili:)?trebalo bi biti jelena,ali s njom pjeva jos neki lik?kako njemu ime:)?
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
|
Mislim da se pesma zove Jelena.Taj lik je ucestvovao na proslogodisnjem Idolu...Dejan ili tako nesto...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e hvala ti,bas si dusa,pokusacu da je nadjem,pa ako zelis poslacu je i tebi:) mozda setebi ne svidja hehe
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
|
Nema na cemu...
|
|
|
|
|
|
gary Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Jun 2005 Poruke: 244 Mesto: Apatin
|
|
kod nas ce verovatno uspeti ali ja ne podrzavam takve serije
|
_________________ Gary |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
nepratim tu seriju pogledala sam mozda dve epizode onako nije losa
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Sto se tice price, nije losa...
Ali glumci su uzas... Po meni glume kao u nekoj drami, a ne u seriji...
A kao sto reko, prica nije losa...
|
|
|
|
|
|
loshMI88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2007 Poruke: 27
|
|
Devojka od cokolade je napisao/la sledeće: | Sto se tice price, nije losa...
Ali glumci su uzas... Po meni glume kao u nekoj drami, a ne u seriji...
A kao sto reko, prica nije losa... |
Apsolutno se slazem sa tvojom tvrdnjom, i jos da dodam da me Irfan Mensur uzasava! 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|