:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Colin McRae - DiRT
- Oficijelni Web Site Igre: N/A
- Izdavac: Codemasters
- Razvojni Tim: Codemasters
- Tip Media I Velicina: Dual Layer DVD (1)
- Zanr: Simulacija
- Datum Izlaska: 15-Jun-2007
- MultiPlayer: Da
Dakle, konacno smo docekali i novi nastavak Colin McRae serijala - Colin McRae - DiRT!
Potpuno novi engine, neverovatno dobra grafika, sjajni efekti, realisticnost...Ovo su samo sitnice koje krase ovu igru.
Kakvi su Vasi utisci...?
|
_________________ Master
Poslednja prepravka: Rile_Master datum Uto Mar 18, 2008 3:08 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Pokusao sam da pokrenem kod ortaka koji ima 1GB DDR2 rama, 2.8Ghz i 7600GT graficku i nismo uspeli da pokrenemo :S Tako da je ipak malo preterano. Uzecu ga ovih dana da probam na mojoj masini (Intel 3.2GHz Pentium D - Dual Core, 1GB DDR2 ram i 7300GS) pa cemo da vidimo sta ce biti... Inace po ScreenShoot-ovima je EXTRA EXTRA EXTRA
Naravno meni je idalje 2005-ica najbolja od svih
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Hmm...jako cudno... Moja konfiguracija je Core 2 Duo 3.6 GHz, 2 GB RAM-a, 7600GT 256 MB i radi fenomenalno, bez ikakvog seckanja, usporavanja, trzanja (na Medium detaljima)...Ta konfiguracija na kojoj ste Vi probali da je pokrenete ne deluje mi preterano slabija od ove moje s toga mi je malo cudno zasto nece da radi....
Inace, igra je fantasticna. Grafika je odlicna, senke, blur efekti, sjaj automobila, realisticnost je na visokom nivou...Ma, sve je vrhunski odradjeno
I meni se svidja 2005-ica ali CMR 2.0 mi je neprevazidjen, na ovom delu sam doktorirao
|
_________________ Master
Poslednja prepravka: Rile_Master datum Sre Jun 27, 2007 6:33 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
rile pa gde bi smela da ti secne sa 2gb rama i core duo procesorom
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Ma, racunar je to... Ko zna sta sve moze da se desi Za sada sve radi k'o podmazano
|
_________________ Master |
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Tream da nabavim igru pa da vidim sta ce da se desi.
Trebalo bi da moze sa Dual core 3.2 Ghz
2,5 GB RAM
i Grafikom GeForce 7900 GTX 512 RAM
Ma ima da plovi --valjda oce
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Nece da plovi, ima da leti
Radice ti bez problema 200%, nemoj da brines
Usput, igra moze da se igra i online
|
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
|
|
Online??
Mislis moci ce se igrati tj. trkati sa frendovima online (jedva cekam da se odmjerimo 8) )
Moram je nabaviti sto prije
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Da, da, online (preko Internet-a ). Ja sam pre neki dan igrao par sati sa nekim likovima i bilo je strava, pravo kidanje. Doduse, potrebna je malo jaca konekcija ali sve to vredi jer je uzitak ogroman
|
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
|
|
Sorry ako te tusim ali oce li moci moj frend igrati sa 512 Kbps
(Za sebe se ne brinem valjda moze sa 2Mbps )
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Ma, opusteno, slobodno pitaj sta te zanima
Pa...pravo da ti kazem - ne znam... Mislim da ce moci ali, kazem ti, nisam siguran...Tebi ce sigurno raditi bez problema jer 2 Mbps je sasvim dovoljno za bilo koju igru.
Ja sam probao kod mene (Wireless, 24 Mbps) i meni radi super ali ne znam nikoga ko je jos probao online.
|
|
|
|
|
strajo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 01 Jul 2007 Poruke: 8 Mesto: Tu... iza coshka
|
|
Kakva je to igra kad je toliko zahtevna? Pa ja imam 2,5Ghz, 512mb RAM i Radeon 9600. Takvu konfiguraciju ili chak goru ima 99,9% ljudi koje ja poznajem. Shta ce im takva zahtevnost kad mozhda 1 od 10 igracha mozhe da je "savlada"?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|