www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Colin McRae - DiRT
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~
::  
Autor Poruka
Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 15, 2007 10:08 pm    Naslov poruke: Colin McRae - DiRT Na vrh strane Na dno strane

Colin McRae - DiRT

• Oficijelni Web Site Igre: N/A
  • Izdavac: Codemasters
  • Razvojni Tim: Codemasters
  • Tip Media I Velicina: Dual Layer DVD (1)
  • Zanr: Simulacija
  • Datum Izlaska: 15-Jun-2007
  • MultiPlayer: Da

Dakle, konacno smo docekali i novi nastavak Colin McRae serijala - Colin McRae - DiRT!
Potpuno novi engine, neverovatno dobra grafika, sjajni efekti, realisticnost...Ovo su samo sitnice koje krase ovu igru.

Kakvi su Vasi utisci...?

Poslednja prepravka: Rile_Master datum Uto Mar 18, 2008 3:08 pm; ukupno izmenjena 1 put

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 27, 2007 1:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pokusao sam da pokrenem kod ortaka koji ima 1GB DDR2 rama, 2.8Ghz i 7600GT graficku i nismo uspeli da pokrenemo :S Tako da je ipak malo preterano. Uzecu ga ovih dana da probam na mojoj masini (Intel 3.2GHz Pentium D - Dual Core, 1GB DDR2 ram i 7300GS) pa cemo da vidimo sta ce biti... Inace po ScreenShoot-ovima je EXTRA EXTRA EXTRA Very Happy

Naravno meni je idalje 2005-ica najbolja od svih Smile

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 27, 2007 12:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmm...jako cudno... Moja konfiguracija je Core 2 Duo 3.6 GHz, 2 GB RAM-a, 7600GT 256 MB i radi fenomenalno, bez ikakvog seckanja, usporavanja, trzanja (na Medium detaljima)...Ta konfiguracija na kojoj ste Vi probali da je pokrenete ne deluje mi preterano slabija od ove moje s toga mi je malo cudno zasto nece da radi....

Inace, igra je fantasticna. Grafika je odlicna, senke, blur efekti, sjaj automobila, realisticnost je na visokom nivou...Ma, sve je vrhunski odradjeno Smile

I meni se svidja 2005-ica ali CMR 2.0 mi je neprevazidjen, na ovom delu sam doktorirao Very Happy

Poslednja prepravka: Rile_Master datum Sre Jun 27, 2007 6:33 pm; ukupno izmenjena 1 put

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 27, 2007 5:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rile pa gde bi smela da ti secne sa 2gb rama i core duo procesorom Razz

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 29, 2007 7:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma, racunar je to... Ko zna sta sve moze da se desi Smile Za sada sve radi k'o podmazano Wink

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 30, 2007 2:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tream da nabavim igru pa da vidim sta ce da se desi.
Trebalo bi da moze sa Dual core 3.2 Ghz
2,5 GB RAM
i Grafikom GeForce 7900 GTX 512 RAM
Ma ima da plovi --valjda oce

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 30, 2007 2:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nece da plovi, ima da leti Very Happy

Radice ti bez problema 200%, nemoj da brines Wink

Usput, igra moze da se igra i online Very Happy

drone
Upućeni član
Upućeni član

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 30, 2007 10:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Online??
Mislis moci ce se igrati tj. trkati sa frendovima online (jedva cekam da se odmjerimo 8) )
Moram je nabaviti sto prije Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 01, 2007 1:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, da, online (preko Internet-a Very Happy ). Ja sam pre neki dan igrao par sati sa nekim likovima i bilo je strava, pravo kidanje. Doduse, potrebna je malo jaca konekcija ali sve to vredi jer je uzitak ogroman Very Happy

drone
Upućeni član
Upućeni član

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 01, 2007 2:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sorry ako te tusim ali oce li moci moj frend igrati sa 512 Kbps

(Za sebe se ne brinem valjda moze sa 2Mbps )

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 02, 2007 12:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma, opusteno, slobodno pitaj sta te zanima Wink
Pa...pravo da ti kazem - ne znam... Mislim da ce moci ali, kazem ti, nisam siguran...Tebi ce sigurno raditi bez problema jer 2 Mbps je sasvim dovoljno za bilo koju igru.
Ja sam probao kod mene (Wireless, 24 Mbps) i meni radi super ali ne znam nikoga ko je jos probao online.

strajo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 01 Jul 2007
Mesto: Tu... iza coshka

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 02, 2007 7:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakva je to igra kad je toliko zahtevna? Pa ja imam 2,5Ghz, 512mb RAM i Radeon 9600. Takvu konfiguraciju ili chak goru ima 99,9% ljudi koje ja poznajem. Shta ce im takva zahtevnost kad mozhda 1 od 10 igracha mozhe da je "savlada"?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~ -> Colin McRae - DiRT Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon