www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bugarski folk
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~
::  
Autor Poruka
srga
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 15 Okt 2004
Mesto: Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 07, 2006 1:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dajte malo onih hitova sta uzimamo mi od njih i oni od nas.. kao sto je Raina uzela od Nikole rokvica - oprosti mojoj mladosti.... pa ako ima neke nazive neka javi...

Dragomirov
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 11, 2007 10:36 am    Naslov poruke: ... Na vrh strane Na dno strane

Zdraveite. Az sum bulgari. Ne znam srbski i za tova ke otgovaram na bulgarski. Ot BG Folk ima i dobri i loshi pesni. Az lichno predpochitam za slusham srbska muzika. Polovinata ot bulgarskia folk e kavar versii na srubskata muzika. Srubskite oreginali sa mnogo po dobri ili PO LEPI Wink

hiphop playgirl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 10 Jan 2007
Mesto: Oberhausen

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 5:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zna li neko bugarsku pesmu zaluvam i umiram nikako nemogu da je nadjem a strasno mi se svidja tako da ako je neko zna molim vas da se javite!!! Exclamation

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 18, 2007 9:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hiphop playgirl je napisao/la sledeće:
zna li neko bugarsku pesmu zaluvam i umiram nikako nemogu da je nadjem a strasno mi se svidja tako da ako je neko zna molim vas da se javite!!! Exclamation

Desislava i Azis - Jaduvam

Love don't let me go

cecy
Luda do bola
Luda do bola

Godine: 38

Datum registracije: 02 Jun 2005
Mesto: wien

austria.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 8:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dok sam bila u Bugarskoj na odmoru jako mi se svidela jedna pesma,ali je problem sto ne znam kako se zove pevacica koja je peva,niti naziv pesme,jedino sto znam jeste da je pevacica crnka.Reci pesme idu nekako ovak:obicam te razbiri ko kazna svrsim nuska do vila smrt te volim...obicam te razbiri to baje moldavina,ne kazuj nista...do smrt te voli razbiram sicka suma...

Evo nadam se da mozete videti Gerganu,jer prvi put postavljam slike.Ona je jako popularna tamo ima 21 godinu i je naravno silikonska lepotica.Najpoznatije pjesme su joj Gubja te bavno,Boli,Posledna vecer,Kakto nikoi drug,Za teb ljubov....Evo i njeni kratki opis
Име: Гергана Георгиева Кацарска
Дата на раждане: 30.11. 1984г. в Димитровград
Зодия: Стрелец
Очи: Пъстри
Коса: Руса
Ръст: 164 см.
Първи хит: "Губя те бавно"
Издадени албуми: "Губя те бавно" (2003)
Любима певица: Анелия и Кристина Агилера
Любим актьор: Киану Рийвс
Любим спорт: Спортни танци
Любима напитка: Плодова фантазия
Хоби: Музиката
Вярва: В самата себе си
Девиз: Обичай за да те обичат
Детска мечта: Да стане певица
Хитове: "Губя те бавно", "Както преди", "Гасна по теб", "Няма да моля"

[URL=http://img215.imageshack.us/my.php?image=gerganaprima0258dn.jpg][img]http://img215.image

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 26, 2007 5:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je bolji Toni Storaro. Iako ne volim takvu muziku, ali on mi je kralj. Ima baš specifičan glas. Od ostalih kad vidim na Balkanici neku pjesmu..ništa Smile

idaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Jul 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 22, 2007 1:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nase "zvijezde" najcesce grade status na njihovim pjesmama Twisted Evil

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 22, 2007 1:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bugari imaju opasan folklor, oni kao mi i Makedonci su jedini koji forsiraju te neparne ritmove 7/8, 9/8, 11/8... To je za sve ostale fasinantno. Na primer, čak i Deep Forest su na jednom od albuma uzeli neku bugarsku pesmu " Bulgarian melody" , gde idu reči " ...konja jaše Mustafa".
Da li je to naša izvorna ili bugarska, pitaj Boga ko zna.
Pesma od Bobana Zdravkovića " A ja nemam pare za cigare" je marnuta od braće Bugara. U njihovoj verziji ta pesma glasi " Tri kila banani".

Modesti Blejz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Avg 2007
Mesto: Sin City

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 13, 2007 3:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ok..zahvaljujuci ljudima ovde,saznala sam kako se zove pesma koju trazhim... Ivana - Naj dobrata
..E josh samo kad bi mi neko preporuchio odakle da je skinem,jer je na limewire nisam nashla... Sad

kruc
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Jun 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 29, 2007 1:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hitove v Bugario v momento

Тони Стораро - 2,3,4
Gloria i Azis - pravi lubo a ne voina
Djina Stoeva - 100 jeni
Anelia - Edinstven ti

doktorivek
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Okt 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 1:44 pm    Naslov poruke: Bugarski folk Na vrh strane Na dno strane

Eh ,da me samo jednom spasu Spasitelke!!!!!!!!!!!!

world1111
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Okt 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 02, 2008 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima li spotova Bugarki?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> Bugarski folk Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon