:: |
Autor |
Poruka |
hip_hop Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Avg 2006 Poruke: 130 Mesto: bg

|
|
u pocetku nisam imala lepo misljenje o njima, ali sam preslusala njihov poslednji album i svidelo mi se par stvari... nisu losi...
|
_________________ ...brate sve se vrti oko postovanja... |
|
|
|
 |
Snow-White Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 50 Mesto: SABAC

|
|
dobri su, ovaj zadnji album je supper
|
|
|
|
|
 |
Killaz ***Don Brate***

|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...

|
|
Nekad sam ih slusao vise ne
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
 |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~

|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824

|
|
sviđaju mi se pjesme ;o), ali ne i pjevač , hehe, radije ga slušam na liniji nego da idem na koncert 8)
|
|
|
|
|
 |
Def Leppard Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Maj 2007 Poruke: 215 Mesto: Over the hills and far away

|
|
Valo sebe pretstavlja kao nekog izvodjaca love metala,sto ne postoji....Nisam himov fan,i cini mi se da nemaju puno dobrih pesama,mada him visse volim nego Plecabo.Bolje pesme:Wings of the butterfly i Soletary Men
|
_________________ Memento Mori |
|
|
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Volim par njihovih pjesama ali ne mogu podnijeti da vidim na spotu njihovog pjevaca,koji *****,mrsav,jadan,ka narkoman,sa avetinjskom sminkom(nemam nista protiv kad se ti `rokeri` sminkaju,al njemu tako jadno stoji )pa kad se pojavi sa onim strukom,nema ga 20cm u obimu,pih
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
cupakabra *the dancing girl*

|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko

|
|
ja jnih volim ali nemam novi album
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Sviđale su mi se ranije dve njihove pesme, jedna iz njih mi je bila najbolja(evo sad se setih njih i sad ću da potražim da skoinem tu pesmu(ušeleo sam se)) Tako da nemam ništa protiv
EDIT: Evo našao sam to je Him - The Funeral Of Hearts pesma je super
|
|
 |
pera3 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2007 Poruke: 1303 Mesto: Bg.Sindikat

|
|
Sta reci nego da su................EKSTRA ........................
|
_________________ Od sranja se ne bezi i sve sto imas resi ako ne mozes sam, ako nije tvoj dan s nekim se povezi...... always with you...BS |
|
|
|
 |
Olympias Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 37

|
|
Auh...
Suvise ljigavo, bljutavo, bledo i bezlicno za metal muziku.
Veoma, veoma, veoma daleko od satanista....
|
|
|
|
|
 |
joki_carica Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 332 Mesto: my own world

|
|
mislim d aimaju extra pesme, mogu da ih sve stavim na playlistu i da se vrte i vrte -bukvalno svaka je dobra... meni se lichno dopadaju i textovi... pesme kao gone with the sin, join me in death, under the rose, face of god, funeral of herts itd... su mi mnogo prijale i pomogle u nekim trenutcima u zivotu... tako da... njihov sam fan!
|
_________________ [img]http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_136_2274.jpg[img/] |
|
|
|
 |
Lylyth Upućeni član

|
Datum registracije: 16 Avg 2007 Poruke: 389 Mesto: daleko od stvarnosti.....

|
|
ne dopadaju mi se uopshte.....pre svega ne zna se shta sviraju..da li metal ili neshto deseto....
|
_________________ To sto vas neka osoba ne voli na nacin na koji bi ste vi to zeleli, ne znaci da vas ta osoba ne voli celim svojim bicem. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|