:: |
Autor |
Poruka |
colovic_vladan Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371

|
|
Sta je brze ili voz? I jeste li primetili da je nocu hladnije nego napolju?
|
|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Ne znam sta je brze ili voz,ali me brine sto ne znam sta je teze ili slon?A nocu je hladnije nego napolju,prosto zato sto su noci hladnije zimi nego napolju.Iako voz ide brze nego po sinama.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
colovic_vladan Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371

|
|
Bravo za odgovor... Veoma filozofski receno xexexexe
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
nick1982 je napisao/la sledeće: | Ne znam sta je brze ili voz,ali me brine sto ne znam sta je teze ili slon?A nocu je hladnije nego napolju,prosto zato sto su noci hladnije zimi nego napolju.Iako voz ide brze nego po sinama. | HAHAHHAHa koji odgovor stvarno si lik..........
mislim da je teze teze od slona zato jer je tezina ipak sama kao rec teska a svi znamo da je umni rad fizicki neizdrziv.Al mene interesuje sta je najbolje ili porse???
|
|
 |

|
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Sta je brze ili porse?HMMMMM!!!Pa da bi se dobio odgovor na to pitanje postavlja se jedno ili vise "ekvivalentnih" pitanja,tj. pitanja ciji je odgovor identican odgovoru na ovo pitanje.Npr.:Sta je bolje ili mercedes?Ili:Sta je bolje ili BMW?Kad se postave ta pitanja,postavlja se jos jedno pitanje koje je suprotno datom pitanju,npr.:Sta je gore ili yugo.Odgovor je:dva moskvica.Zatim se postavi pitanje sta je bolje (odgovor(i) na ekvivalentna pitanja) ili dva moskvica?.A potom se postavi slicno pitanje tipa:Sta je bolje: 1 'ladno pivo ili 2 vruca?A zatim se pravi proporcija:
(odgovor(i) na "ekvivalentna" pitanja) : 2 moskvica = 1 'ladno pivo : 2 vruca piva.
x = odgovor(i) na "ekvivalentna" pitanja = odgovor na pitanje:Sta je bolje ili porse?
a = 1 'ladno pivo
b = 2 vruca piva
c = 2 moskvica (b = c)
Kad se sve zameni dobija se: x : a = b : c
Kada se resi proporcija dobija se: x = ab/c = ab/b = a.
Dakle: x = a,sto znaci da je odgovor na pitanje:Sta je bolje ili porse,vrlo jednostavan.A to je: jedno 'ladno pivo!
|
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
komina Upozorenja: 4 od 3

|
Godine: 116
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

|
|
Pitanje je na mjestu i veoma slozeno, nisam u mogucnosti da nadjem odgovor, a pokusao sam pomocu svih jednadzbi. Zato cu postaviti drugo.
Pitanje: Iz pravca sjevera se krece voz brzinom od 65 km/h a iz pravca juga se krece voz brzinom od 80 km/h, e sad koliko kikirikija moze stat u slonovu surlu, ako je jedna kugla sladoleda pola eura??????
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
 |

|

|
|
komina je napisao/la sledeće: | Pitanje je na mjestu i veoma slozeno, nisam u mogucnosti da nadjem odgovor, a pokusao sam pomocu svih jednadzbi. Zato cu postaviti drugo.
Pitanje: Iz pravca sjevera se krece voz brzinom od 65 km/h a iz pravca juga se krece voz brzinom od 80 km/h, e sad koliko kikirikija moze stat u slonovu surlu, ako je jedna kugla sladoleda pola eura?????? |
Odgovor: Krave ne nose patike.
|
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

|
|
Nagradno pitanje:
Da li danas ima vise ČOBANA koji nisu vidjeli ovce ili vise SELJAKA koji nisu vidjeli selo?
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
 |
Grim™ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 133 Mesto: Zagreb, trenutno

|
|
koja je razlika izmedju pileta?
|
|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Mene interesuje zašto Dino Radja ako je Goran Karan?
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
hehehehehehehehhehe
kazem ja da su decaci ponekad zabavniji od devojaka!! hehe
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Koja riječ, kad je napišete ima slovo"K" a kad je pročitate unazad nema"K"?????????????
Odgovor: Kamen!!!!!!!!!!!!
Ako ne vjeruješ pročitaj je unazad............
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|