:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Koji je vas omiljeni soundtrak ? Iz kojeg filma ?
Moj omiljeni soundtrack je iz filma Gladiator...
Da cujem vas
|
|
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
najbolji kojeg se trenutno mogu sjetit je iz filma 8MM, a dobar je i iz Blade
|
|
 |
Def Leppard Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Maj 2007 Poruke: 215 Mesto: Over the hills and far away

|
|
svidja mi se muzika iz filma Armagedon i iz filma Pretty Woman
inace pesme koje mi se dopadaju izvode grupe Aerosmith i Roxette
|
_________________ Memento Mori |
|
|
|
 |
emmi Odomaćeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 2041

|
|
Iz filma Titanik,my heart will go on
|
|
 |
Ilija@Nis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Jun 2007 Poruke: 124

|
|
Meni se mnogo svidja pesma iz serije friends I''ll be there for you
|
_________________ "Ali znaj, cuces plac uvek kada uzmes mac, jedino ljubav sme s nule da pokrene sve" |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
iz Gospodara prstenova, jako kvalitetne pesme
takodje iz filmova The Crow 1, The Crow 2
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
I ja se slažem za pjesme iz Gospodara i dodajem muziku iz filma Kum,Brave heart
|
|
|
|
|
 |
romeomarkovic Otrov za cure

|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055

|
|
Obozavam soundtrack-ove, ima jedna grupa koja se specijalizovala za to, zove se E. S. Posthumus i sve njihovo je stvarno fantazija...
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
meni se svidja muzika iz filma "Walk The Line"
nije nesto bas u mom fazonu, ali su pesme interpretirane od strane Joaquina i Rees zaista odlicne
|
_________________ ~Duo de la muerte~
Poslednja prepravka: jecika_84 datum Uto Okt 09, 2007 1:18 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
Zaratustra Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Jul 2007 Poruke: 69 Mesto: Sheher Sarajevo

|
|
Iz filma Man on Fire - Denzel Washington u filmu
ova stvar
Harry Gregson-Williams - The End -prejaka
Hybrid Remix Featuring Lisa Gerrard - Man On Fire - ma betonn
Muzika iz Gladiatora
GLADIATOR- Lisa Gerrard - Now We Are Free
Muzika iz filma 300
Tyler Bates - Tree of the Dead
Remember Us
i ostale
Muzika iz filma Apocalypto
James Horner - From The Forest...
i ostale - extra
Muzika iz Hanibal Lecter
Hanibal Lecter\01-Dear Clarice (featuring Sir Anthony Hopkins). itd
Te sve od legende filmske muzike Ennio Morricone - Once upon time in America, Za saku dolara, Kill Bill 2 itd.
|
_________________ Potpis |
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Zaratustra je napisao/la sledeće: |
Te sve od legende filmske muzike Ennio Morricone - Once upon time in America, Za saku dolara, Kill Bill 2 itd. |
Morricone nije radio muziku za KIll Bill 2. Uzete su samo njegove 2 stvari "Il Tramonto" i "A Silhouette of Doom", ali on nije radio muziku za film. Tarantino je, svako ko prati njegov rad, to zna opsednut špageti vesternima, Leoneom i Morikoneom. On je na tim filmovima učio zanat. U " True romance" njegov glavni junak i pominje:
" Filmovi su Dobar, loš, zao...To su pravi filmovi".
Postoje novokomponovana filmska muzika i klasična tzv. score. Novokomponovana je sve ono kad zarad bolje prodje filmova uzimaju neku poznatu pop-rock zvezdu da oteva nešto i snimi spot , kako bi tako film još više dobio na reklami.
A pravu filmsku muziku je radio upravo Ennio Morricone, takva faca se više ne radja. On je jedan od retkih autora čije su teme postajale hitovi bez obzira na kvalitet filma.
Ne treba ni da pomenem , posle ovoga, koji mi je omiljeni soundtrack i autor filmske muzike.
Ako moram da izdvojim neki film konkretno , onda je to " Dobar, loš, zao", jer je reč o filmu gde ima x dobrih tema. Tu je Morricone onaj pravi.
Taj film bi trebao da bude svojevrsno štivo " Kako se pravi filmska muzika".
Takodje mi se svidja mnogo i tema iz filma " Poslednji Mohikanac" od T. Jonesa i R. Edelmana.
Dobar šlagvort si mi dao, možda i napišem nešto o Enniu.
|
|
|
|
|
 |
Zaratustra Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Jul 2007 Poruke: 69 Mesto: Sheher Sarajevo

|
|
velociraptor je napisao/la sledeće: | Zaratustra je napisao/la sledeće: |
Te sve od legende filmske muzike Ennio Morricone - Once upon time in America, Za saku dolara, Kill Bill 2 itd. |
Morricone nije radio muziku za KIll Bill 2. Uzete su samo njegove 2 stvari "Il Tramonto" i "A Silhouette of Doom", ali on nije radio muziku za film. Tarantino je, svako ko prati njegov rad, to zna opsednut špageti vesternima, Leoneom i Morikoneom. On je na tim filmovima učio zanat. U " True romance" njegov glavni junak i pominje:
" Filmovi su Dobar, loš, zao...To su pravi filmovi".
Postoje novokomponovana filmska muzika i klasična tzv. score. Novokomponovana je sve ono kad zarad bolje prodje filmova uzimaju neku poznatu pop-rock zvezdu da oteva nešto i snimi spot , kako bi tako film još više dobio na reklami.
A pravu filmsku muziku je radio upravo Ennio Morricone, takva faca se više ne radja. On je jedan od retkih autora čije su teme postajale hitovi bez obzira na kvalitet filma.
Ne treba ni da pomenem , posle ovoga, koji mi je omiljeni soundtrack i autor filmske muzike.
Ako moram da izdvojim neki film konkretno , onda je to " Dobar, loš, zao", jer je reč o filmu gde ima x dobrih tema. Tu je Morricone onaj pravi.
Taj film bi trebao da bude svojevrsno štivo " Kako se pravi filmska muzika".
Takodje mi se svidja mnogo i tema iz filma " Poslednji Mohikanac" od T. Jonesa i R. Edelmana.
Dobar šlagvort si mi dao, možda i napišem nešto o Enniu. |
Nisam ni rekao da je radio, spomenuo sam samo da ima njegovih stvari u filmu! Ne citas koncentrisano
Naravno da je legenda, nisam ga dzaba ostavio za kraj muzika iz filma Once upon a time in America - sa Robert De Nirom je remek djelo, nesto neponovljivo Ennio Morricone - Once Upon A Time In America
a naravno iz muzika iz filma Za saku dolara je super, narocito ona harmonika, imam sve te stvari na compu
a i ove koje sam nabrojo gore iznad, koje su isto extra stvari, jer samo dobre stvari slusam, originalne iz filmske muzike, ne ona glupiranja techno ,trance itd, pa kome zatreba neka se javi...
|
_________________ Potpis |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|