:: |
Autor |
Poruka |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
ivanpkv je napisao/la sledeće: | oboje u istoj meri...
cak ni to ne moze da se meri... bol je bol kakav god on bio... niko nije imun na patnju...
samo je svako dozivljava na svoj nacin... neko place, neko ne spava, ne jede, zatvori se...
to sto zene kazu da muskarci iskuliraju.... greska.... vecina muskaraca glumi...
svi mi placemo... svako na svoj nacin. |
Pročitao si mi misli... ni sama se ne bih bolje izjasnila...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
ivanadel Najdan

|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 3602 Mesto: U srcu moga Srca

|
|
Mislim da svi podjednako pate!
Imala sam priliku da vidim i jednu i drugu stranu u tom stanju
tako da ne bih nikog posebno izdvojila!!!
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
Vilenjakinja je napisao/la sledeće: | Djevojke, jer su osječajnije od muškaraca. |
Da li?
Mozda tako vidis ili zelis da vidis?
Muskarac sam... i svaki muskarac, samo ako hoce, ce ti priznati da je osecajan. Necu da merim ko je osecajniji, muskarci ili zene... nepotrebno je duskutovati na tu temu...
Jesi li videla nekada kako se muskarac igra sa malim detetom, kako izgleda kada hrani ili prepovija bebu. kako muskarac tuguje zbog necije bolesti ili smrti... kako muskarac pati kada neki clan porodice ima neki problem, kada voli i kada mu ljubav nije uzvracena.
Muskarac ne pokazuje to tek tako...
Negde sam procitao ovo i ne mogu da se setim gde i kako tacno glasi, ali je sledece sadrzine... u fazonu...
"Da nemamo odbrambeni mehanizam koji zene dozivljavaju kao ravnodusnost, zatvorili bi se ili uvenuli kao cvet Ladoleža."
Tako nesto je glasilo... mozda malo vise kaze o nama muskarcima.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Relativna stvar... Bol je bol, i kada patimo, tada smo svi jednaki... Sve to zavisi od osobe do osobe... Jesu devojke stvorene kao osećajnija, nežnija stvorenja, ali da li su sve takve? Ja sam videla mnogo više muškaraca koji su patili iskrenije nego, neke, devojke... Sve je to stvar osećanja...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
Nina_NS Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad

|
|
mislim da svi podjednako patimo i da nije bitno da li je musko ili zensko,vec to zavisi od osobe do osobe,ne pokazujemo svi osecanja na isti nacin...
|
_________________ Ljubav nikad vise ni u sali,los je onaj sto se hvali da ce da me prevari.... |
|
|
|
 |
milan111 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Jun 2007 Poruke: 21 Mesto: Novi Sad

|
|
Sve zavisi od osobe i veze kakvu su imali.
|
_________________ Trazim prijatelje, volim da cetujem i tako. Pozz za sve. |
|
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Sve mi se cini da zene u proseku pate vise, a muskarci duze.
Naravno, ima izuzetaka, ali nekakav prosek bi bio takav sa moje tacke gledista.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
 |
jellena_b77 Upućeni član

|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2007 Poruke: 333 Mesto: Beograd

|
|
pa uglavnom onaj ko vise voli
|
_________________ "... Savrsen dan da krenem 'nemam pojma kuda' i da budem 'nemam pojma gde' i da zavrsim 'nemam pojma kako'..." |
|
|
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Pati vishe onaj koji je pod predumishljenjem pa mu ili njoj se ne ostvari. Da li kroz vreme kajanje postane ustvari neka vrsta predumishljenja ponovo? Mislim voleti i ostvariti mora da bude fer, kolko god se josh i ljutili ili borili sa tim da ne patimo (evo opet filozofiram )
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
jellena_b77 je napisao/la sledeće: | pa uglavnom onaj ko vise voli  |
ovo sam bas sad htela da kazem
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
meeee Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221

|
|
bol je bol...isto je za obadva pola!samo muskarci redje pokazuju da im nesto smeta.moj decko npr nije hteo da mi prizna sta mu je smetalo,iako je znao da sam ja primetila da nesto nije ok sa njim.Tek kad sam mu rekla da raskidam i ne zato sto ga ne volim(bas bas bas ga volim) vec zato sto ne znam sta mu je,tek tad mi je rekao. i razlog je veoma glup...dobro,mogu da shvatim kako njega to povredjuje,al ne mogu da shvatim da je mislio da meni smeta...nije mi svejedno,al vazan mi je on,ne njegovi roditelji!!!al ajd...vazno je da nismo raskinuli.
|
|
|
|
|
 |
Phantom1505 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Apr 2008 Poruke: 21

|
|
Muskarci vise pate, samo znaju to bolje sakrit od djevojaka...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|