:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Privodjen, saslushavan satima, pushten, do vidjenja. A da li sada imam dosije zbog toga? Pojma nemam. Nije mid o sada niko nishta rekao da imam.
Niti sam razmishljao o tome da budem kriminalac, niti razmishljam da "odradim" neshto u tom smeru. A da sam neshto zgreshio, jesam - sigurno. Nisam ja svetac. Samo shta? Toga se vishe ni ne secam, a seticu se jednog dana kad dodjem pred "kadiju".
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Sto se tice policije i posla s policijom ja sam tu jedino kada vadim putovnicu ili neki dokument
Nisam nikada imala problema s policijom i zakonom pa cak ni kao neciji svjedok.
Jedini ulazak u sud bio mi je kada sam se razvodila
Ali kada bi mi se ticalo djece bilo da je u pitanju kradja ili nanosenje ozljeda nekome..ako ne bih imala nikakav drugi izlaz onda ne bih razmisljala o policiji , zakonu i cistoci policijskog dosijea ni sekunde
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
*Black_Onyx* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 22

|
|
Nikakav dosije nemam i bogu hvala ,jer u mojim godinama bi to bilo krajnje lose...Inace da li sam bila privodjena...Ma 2 puta sam se nasla u pogresno vreme na pogresnom mestu...Pa cisto zbog iskaza...A otkada su mi skoro svi u porodici imali saobracajne nesrece,ne samo da pazim nego veoma pazim u saobracaju...
|
|
|
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
desi mi se kupiti ukradene lux-stvari,
ne kradem ih ja i ne pada mi na um krasti.
desavalo mi se (desava mi se i sad) cuvati,sakriti neke stvari za dobre prijatelje
i upotrebiti neke "stare,dobre" veze da se pomogne nekome u nevolji...
napustila sam nas lepi balkan sa laznim pasosom,pa sta?
ima kriminal i "kriminal"
nijanse...
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
imala sam neke manje incidente ali imam prijatelje koji se bave baš intenzivno kriminalom (dilovanjem, krađama) ...
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Nisan nikada do sada imala taj problem, fala dragom Bogu, nit ne namjeram i bilo šta slično.
|
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Ta sam - maloletni delikvent
Operirala sam po kraju sa ekipom iz ulice sa svojih 10ak, a plen je bio: pečenjaci, voće raznih vrsta, cveće
Ali to je bilo zarad viših ciljeva - voće da se klopa, cveće da se prave pokloni za 8.mart i prodaju, a pečenjaci takođe za prodaju
Inače, dosije nemam
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
anonimni_surfer Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Jun 2007 Poruke: 27

|
|
kriminal se isplati ako te ne uhvate.
|
|
|
|
|
 |
ivica_bez_marice Upućeni član

|
Godine: 56
Datum registracije: 05 Maj 2007 Poruke: 271 Mesto: germany

|
|
Nisam sklon kriminalu....
|
|
|
|
|
 |
-*-Diva-*- ~mali djavolak~

|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*

|
|
aureliano je napisao/la sledeće: |
Mogao bih ubiti ako bi netko ugrozio moju porodicu. |
to je samoodbrana, ne smatra se u kriminal..... valjda..
sto se mene tice, nikad nisam imala nikakva posla sa policijom niti sa kriminalom.. i ne zelim
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Mali milion puta sam znala završit u muriji a dosije imam otvoren jer sam jednom prilikom jednostavno bila na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme a niti sam tada imala veze sa time. No, tko to sluša? Ja sam sjedela u tom stanu, ne?
Od ovih ostalih privođenja, bilo je dva ozbiljna ali ne bih o tome a ovo ostalo brza vožnjica i to je to. Znam i pucati, i što sad? Ne idem po gradu i ne pucam.
To ću iskoristiti samo ako netko bude htio ugroziti men i moju porodicu
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|