:: |
Autor |
Poruka |
poznata, viđena, slavna Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 39
|
|
velicina je bitna.ipak uvijek ttrazim nekoga ko mi odgovara.znaci-mora i na tom polju da mi pase.ako me ne moze zadovoljiti ako ne moze potruditi se da ga osjetim i da me izludi ne treba mi.sex je dio zivota zato zelim naci nekoga tko ima dovoljno velik khmkhm i tko zna dobro da radi s njim.
|
|
|
|
|
|
.::CipiRipi::. divlja macka
|
Godine: 45
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....
|
|
Neznam ali ja sam imala jednog decka i kad smo trebali da se zblizimo ja sam ga dirala dole kad sam osetila da je mrsav ja nisam mogla dalje imala sam osecaj da drzim olovku u ruci.
Izvinite momci stakvim pe... ali meni je potreban buzdovan....
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Moj zadnji je ima taman ..Od 1-10 ja bi mu dala ocjenu 15 ...Vazna je veličina, fala Bogu, i debljina....ali i način kako barata s njim
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
toske012 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190
|
|
...koliko sam provalio bitno je da je ogroman, debeo kao limenka red bull-a i ne da bude tehnicar nego doktor nauka... ...muskarci cujete li vi ovo?
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Velicina uopste nije bitna... Bar meni... Ali technika je za razliku od toga vise nego bitna...
|
|
|
|
|
BanOvan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 05 Apr 2005 Poruke: 19 Mesto: Nis
|
|
Necu da lazem, prija mi pohvala u vezi velicine kao i svakom muskarcu, ali sam 100% siguran da je "Dzabe alata bez zanata" !!!
|
_________________ spreman na sve |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Ma jok, tehnika je bitna, može on imati neznam koliki ako nije tehničar niš od toga
|
|
|
|
|
|
pera3 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2007 Poruke: 1303 Mesto: Bg.Sindikat
|
|
tehnika aaaa........moze da prodje.....Al to neveze, ko se dvoje vole nista nije bitno, a za odrzavanje kondicije bitno je mnogo toga........
|
_________________ Od sranja se ne bezi i sve sto imas resi ako ne mozes sam, ako nije tvoj dan s nekim se povezi...... always with you...BS |
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Jaaa sam odlican tehnicar
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
[Donnie Darko] je napisao/la sledeće: | Jaaa sam odlican tehnicar |
hm... da li?
koliko ja znam, sada je kao ono vazan ugao...
mada od viska glava ne boli
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Па види, нити једном до сада нисам девојку оставио не задовољну у кревету. Заједно смо већ две године.
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
ivica_bez_marice Upućeni član
|
Godine: 56
Datum registracije: 05 Maj 2007 Poruke: 271 Mesto: germany
|
|
sve zavisi, zato se sa nekim u polnim odnosima slazemo a sa nekima ne ... zato i postoje, deblji- tanji, duzi - kraci , jer postoje i sire-uze, plice i dublje... mislim da je duzina muskarcima ipak naj bitnija u svlacionicama , a isto tako mislim da je sve to glupost, ako je vasa devojka zadovoljna - onda imate pravu i duzinu i debljinu... bitno je znati iskoristiti to sto covek ima ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|