:: |
Autor |
Poruka |
Dexmusic Upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 303
|
|
Komunikativnost i sala uvek prolazi.
|
|
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
ja kako da god se obucem,nasminkam ili ne, uvjek privucem sve poglede kuda naidjem hehehehe
to znaci-il sam totalna rugoba il exstra super gradjena
a kad zelim privuci nekog posebnog paznju na sebe,onda je dovoljno da mu jednom uhvatim pogled i poslije on sam mene trazi
eh da,jos da dodam ne volim biti dio pejzaza nacifranih glupa*ica
|
|
|
ivanadel Najdan
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 3602 Mesto: U srcu moga Srca
|
|
Mislim da je pravi pogled u pravo vreme pravi način da skrenem pažnju na sebe,
a posle,kad mi priđe,dobra komunikacija,slobodna i duhovita,naravno,
rešava svaku njegovu dilemu!!!
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Definitvno prirodnošću... Ne znam kakav da je fizički izgled u pitanju ako je osoba izveštačena, isfolirana itd. Potom veselošću i pogledom, to su moji najbliži primetili... Ja, još uvek, nisam... A, što se tiče fizičkog izgleda, koji obično prvo "zapadne" za oko, ume da prevari, i te kako...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Lane86 je napisao/la sledeće: | Definitvno prirodnošću... Ne znam kakav da je fizički izgled u pitanju ako je osoba izveštačena, isfolirana itd. Potom veselošću i pogledom, to su moji najbliži primetili... Ja, još uvek, nisam... A, što se tiče fizičkog izgleda, koji obično prvo "zapadne" za oko, ume da prevari, i te kako... |
E ovako naša priroda to i jeste naš fizički izgled. Da uzmemo na primer mene, ja nikad nebi obukao opanke, uzke farmerke... A sad ima neko ko nikad nebi obukao parno odelo Hoću da kažem da kako čovek oseća i šta mu se sviđa on to i nosi.. a time mi privlačimo pažnju(naravno neko namerno, a neko zato što to želi nositi na sebi) Znači naš fizički izgled je naša unutrašnjost
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
koliko je samo fantasticnih, prelepih, predobrih, najnajdivnijih osoba ovde na forumu pa ja nisam imala pojma
sala mala
ne trazim nesto paznju, a privlacim je kako kad nekim originalnijim lookom. Ali selo moje 300kuca tako da to i nije neko merilo. ko god da prodje- primecen je~!!!! bakute sedU na klupama i sve snimaju tako da su svi "pokriveni"
inace, dobro raspolozenje i osmeh najbolje prizivaju paznju tako da mislim da je to i moj slucaj
|
|
|
|
|
|
milan111 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Jun 2007 Poruke: 21 Mesto: Novi Sad
|
|
Tesko je privuci paznju na sebe alio zato su tu drugi da sami tebe otkriju.
|
_________________ Trazim prijatelje, volim da cetujem i tako. Pozz za sve. |
|
|
|
|
iusticia Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 28 Jun 2007 Poruke: 43 Mesto: Beograd
|
|
Reci prave reci u pravo vreme,
Biti duhovit, opusten a ostalo priroda radi sama........
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ja recimo volim sminkom da istaknem oci zato sto mi se to na meni najmanje svidja, imam neki kompleks i samo oci mogu da ulepsam i da se osecam bolje. Stavljam parfeme, ne previse i to je to.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Prirodnošću, definitivno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|