www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

sex sa udatom zenom ili ozenjenim muzem ?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 05, 2007 12:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa oženjenim muškarcem nisam nikad i neču, to ne dolazi u obzir. Confused

komina
Upozorenja: 4 od 3
Upozorenja: 4 od 3

Godine: 116

Datum registracije: 04 Maj 2007
Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 05, 2007 12:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma udate su najbolje i najdiskretnije hehehe..... Very Happy

zex_bl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 16 Maj 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 05, 2007 2:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

O da, zadnjih godina samo to i radim. Nije veza, samo postovanje i obostrana korist. Odlicno.

Naravno nisam ozenjen pa se ja ne kockam ni sa cim. Kad budem bio u braku vjerovatno nece biti tako.

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 05, 2007 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zex_bl je napisao/la sledeće:
O da, zadnjih godina samo to i radim. Nije veza, samo postovanje i obostrana korist. Odlicno.

Naravno nisam ozenjen pa se ja ne kockam ni sa cim. Kad budem bio u braku vjerovatno nece biti tako.

ne kockaš se ti, ali ta žena kocka, i kažeš kad budeš u braku neče tako, a šta misliš, 'očel tvoja žena možda to da radi? jesil pomislio ikad na to?

anabalind
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 26 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 17, 2007 2:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svakome se desi da pogresi u zivotu...i ja sam pogresila,i sada se kajem zbog toga!Ako mi se to jednog dana vrati,ima da cutim...Bog sve vidi!

Dexmusic
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 45

Datum registracije: 11 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 18, 2007 2:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moze sex sa udatom zenom ako je dobra macka. Sta tu ima lose, kao u spanskim serijama, ne zna se ko koga...

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 18, 2007 12:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boze, ljudi, sa ozenjenim?!
Ni u ludilu!
Drug mog decka vec godinu dana vara zenu sa najgorom dronf**om, ima kuci i 2 cerkice koje imaju jedna 2 godine, druga 6 meseci. Dolazi kuci u 3 ujutru, ta njegova se ljuti kad on ide kod zene(pazi!), cak je pocela i da ga uslovljava a on prica kako se zaljubio!!! To je bolest bre! Kakva ljubav? Da ti nekom rasturas porodicu? Ma daj!

andeja natasa76
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 14 Maj 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 18, 2007 4:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bih zasto da ne, ali da ona ne provali Laughing Smile Very Happy Wink

zex_bl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 16 Maj 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 18, 2007 5:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Konjanik je napisao/la sledeće:
zex_bl je napisao/la sledeće:

ne kockaš se ti, ali ta žena kocka, i kažeš kad budeš u braku neče tako, a šta misliš, 'očel tvoja žena možda to da radi? jesil pomislio ikad na to?

Neka svako odgovara za svoja djela. Ja nikoga ne tjeram ni na sta. A sto se tice moje zene. Potrudicu se da joj budem naj. Ako bude trazila sa strane, znaci do mene je.

iusticia
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 28 Jun 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 03, 2007 2:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne treba se igrati sa tim......
moze se desiti zaljubljivanje i sta onda??????

LA*PERLA
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 02 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2007 11:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

schtranga je napisao/la sledeće:
LA*PERLA je napisao/la sledeće:
Nisam ...ni ne nameravam...
Ne bi volela da se to ikad desi mene...pa zato...neka se ne desi ni drugima...

al sta ako ipak se desi Question ne mozes nikad znati sta ce ti donjeti buducnost , sada svi mozete pricati ma ko jaa ne ne nema sanse , al videcemo svi vas kad se budite udali ,ozenili ... Razz il sta ako on uradi prvi pogresni korak Question Znamo da muskarci i da imaju Angelinu Jolie pored sebe za zenu oni ipak bih zeleli neku drugu , a i mi nismo nesto bolje od njih Embarassed

Uh..gde bi stigli kad bi svi razmišljali u tom pravcu...

Sad ako on uradi...taj pogrešan korak...trebam da ga uradim i ja...

ja...mislim...da je velika vrlina...u svakom slučaju...ostati čovek...
voli, ceni i poštuj sebe...i voleti, ceniti i poštovati če te i drugi...

stanuje sam đavo.

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2007 11:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iskreno i bez foliraja : nema većeg meraka od sexa sa udatom ženom ( govorim to iz iskustva)

folirantski odgovor: taman posla, nikako, ne dolazi u obzir , ni u ludilu!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> sex sa udatom zenom ili ozenjenim muzem ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon