:: |
Autor |
Poruka |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Rečima, dodirom. Biti veseo i voleti a to nemože da se glumi ali ipak je najveća umetnost.
|
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
svim mogucim nacinima
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti
Poslednja prepravka: Ohanzee datum Čet Avg 16, 2007 9:09 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
jerumi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 186

|
|
dajem se cela, srce, dusu, telo, ma sve, sve...
i histerisem, pogadjaju me neke gluposti kad volim, tako je to, on je uvek to pogresno tumacio, kao da nije znao koliko sam uzdrzana i hladna kad mi nije stalo. a njega sam volela, mnogo... i samo njega, nikad vise. sta sad, to je gotovo.
dakle ljubav pokazujem delima, odanoscu, sve da je genocidan stala bih uz njega. eto tako.
|
_________________ nemam ja toliko kofera, kada me tuga potera, da spakujem sva ta gorka osecanja... |
|
|
|
 |
komina Upozorenja: 4 od 3

|
Godine: 116
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

|
|
koliko das toliko dobijes, zato pokusavam imat granice da ne bude da sam pravi krkan ... hehe
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
Ljubav iskazujem pjesmom, slikom, pogledima - ponekad mi pogledi vise znace od svega...
Njeznim rijecima, mazenjem, paznjom...
|
|
|
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Svoju ljubav prema njemu iskazujem recima,gestovima,delima....pa ima raznih nacina...a svaki nacin da se iskaze ljubav je dobar....valjda...
|
|
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Pokazujem je celim svojim bicem, recima, delom, vernoscu... Svaki pogled je njegov, svaki uzdah je njegov, svaka rec je njegova... I on to zna i ceni. Jer je isti! Jer zna da voli! Jer zna zenu da napravi zenom... I da joj da osecaj da je ona stvarno zena!
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Iskazujem svoju ljubav na zaista mnogo načina... Tihom baladom sa najtoplijim rečima puštenom njemu pred spavanje, da ga uljuljka u slatke snove... Rečima koje se rađaju u mom srcu, prolaze kroz grlo stegnuto od siline osećanja, koje u društvu suza radosnica moje usne tiho izgovaraju - volim te... Velikim poštovanjem i razumevanjem koje pokazujem prema svemu što mu zaista znači... Iskrenim uzbuđenjem kada planiramo zajedničku budućnost... U trenucima kada smo zajedno, kada nemi ležimo jedno kraj drugog, stavljam svoju šaku na njegovo lice milujući ga, i tada jedine reči koje može da pročita u mojim očima su reči ljubavi...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
bubaaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 95

|
|
sa osjecajima valjda
|
|
|
|
|
 |
Dexmusic Upućeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 303

|
|
Pa sad... Mislim sve zavisi prvo da li treba ili ne treba to da radim itd, itd.
|
|
|
|
|
 |
BaBy** Upućeni član

|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359

|
|
meni je dovoljno reci Volim te
a naravno i da cujem od njega
|
|
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
*miss jr* je napisao/la sledeće: | Pokazujem je celim svojim bicem, recima, delom, vernoscu... Svaki pogled je njegov, svaki uzdah je njegov, svaka rec je njegova... I on to zna i ceni. Jer je isti! Jer zna da voli! Jer zna zenu da napravi zenom... I da joj da osecaj da je ona stvarno zena! |
apsolutno se slazem sa ovim... Nemam sto dodat...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|