:: |
Autor |
Poruka |
H@usto® Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Jan 2005 Poruke: 182 Mesto: Human Mind

|
|
Ne znam sta je tu smesno, ali dobro... Ja bih mogao da izdrzim dugo, e sad da li je bas 2 i po sata, ne znam, ali ako hocu, mogu da izdrzim. Tako da ja verujem "dobrici". Kissic Good_Girl!!!
|
_________________ Ne ide mi potpis preko tastature... |
|
|
|
 |
bore81 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 31 Mesto: BIJELJINA

|
|
Ne vjerujem ali ako jesi onda neka ti je svaka cast. A jos kad bi izgledala kao sto ti stoji u galeriji ja ne bih mogao izdrzati 2 sata.
|
|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Logicno da je lik izdrzao da ne svrsi dva i po sata.Nije bio skocentrisan na seks.Covek je mislio na to koliko je para samo dao za sat i rucak pa mu je to odvlacilo paznju.Valjda je to u pitanju.He-he-he!
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Neko laški i to opasno
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
*tzar* ulični pas

|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345

|
|
brate mili jeli moguce!!! tema stvarno zasluzuje da se ovde nalazi!
|
|
|
|
|
 |
komina Upozorenja: 4 od 3

|
Godine: 116
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

|
|
mozda i jesi al ne vjerujem, a ako ipak jesi..........svaka ti cast
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|