:: |
Autor |
Poruka |
dzonisa Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654

|
|
volim da cujem sta radeeki ljudi koje sam poznavao,tako da sigurno ne bih samo produzio.razmenili bi par recenica ,moda popili pice ..............
|
|
|
|
|
 |
Vampirela Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...

|
|
prije tri mjeseca sam se prvi put srela sa svojom drugaricom iz djetinjstva. znale smo se od svoje 5 godine a ona je sa 12 odselila u C.Goru. i tako smo se poslije 11 godina ponovo srele joj bila sam toliko uzbudjena zbog toga sto cu je ponovo vidjeti...pa vise nego kad treba da izadjem sa nekim deckom heheh. malo sam imala tremu jer nisam znala sta da pricamo poslije 11 godina ali sve je krenulo tako spontano i kroz sat vremena imala sam osjecaj da se nikada nismo ni razdvajale.
inace volim da srecem stare prijatelje...obicno sjednemo i prisjecamo se zajednickih trenutaka, djecijih igara isl.
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Lepo je sresti ''starog'' prijatelja,popricati sa njim,mozda i obnoviti drugarstvo.......naravno postoje ljudi koje ne volim da sretnem.... 8)
|
|
|
|
|
 |
slavica_m >>>luda mala<<<

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318

|
|
Nekima se javim, pricamo, mozda razmenimo i brojeve... Ali postoje i oni koji prodju pored mene i okrenu glavu...
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
Uvjek mi je drago kada sretnem nekoga dobrog prijatelja i sa njim sam u stanju prićati satima, ali ima i onih koje u životu više ne želim vidjet
|
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
Ima ih mnogo koje slabo vidjam, sa kojima sam izgubila kontakt a proveli smo zajedno 8 godina u istom razredu. Bude mi bas krivo kad se setim kako je bilo a kako je sada. Kada sretnem nekoga od njih stvarno volim da zastanem da se ispricam sa njim. Mada ima nekih izuzetaka kojima samo kazem CAO i produzim dalje.
|
|
|
|
|
 |
-*-Diva-*- ~mali djavolak~

|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*

|
|
e meni se bas desilo prosle godine da sam srela najbolju drugaricu iz 3eg osnovne..
tada nismo imale vremena da sednemo i popricamo, ali smo razmenile brojeve i videli se kasnije.. sa njom sam u kontaktu, nista preterano, ali se vidjamo bar 1 mesecno..
|
|
|
|
|
 |
zaljubljeni_narcis Upućeni član

|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 298

|
|
swima se jawim, al neke bih rado isqlirala da nisam sa nekim ko ih zna a to mi se uvek desi
|
|
|
|
|
 |
Dexmusic Upućeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 303

|
|
Ja obozavam moje stare prijateljice.
|
|
|
|
|
 |
ivanadel Najdan

|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 3602 Mesto: U srcu moga Srca

|
|
Lep je osećaj kad vidim nekog starog druga kog nisam videla dugo!!!
Ne prođem pored njega a da ne zastanem i ne pitam ga bar o onim
osnovnim stvarima...kako je,šta ima novo?
Mislim da je to jako lepo i pozitivno!
|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Ove godine sam obnovila prijateljstvo sa, jednom, starom drugaricom, koja mi je bila i pre draga i dobra, ali iz različitih okolnosti nismo se družile... Sada, ne prodje ni dan da se ne čujemo, ili vidimo... Sa svima ostalima sam i dalje u istim odnosima...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Obradujem se uvek,a koliko se obradujem to zavisi od osobe i od toga kakav nam je odnos bio i kako smo zavrsili svoju pricu.
Pitam kako je,ali veoma sturo-cisto iz pristojnosti jer te prijatelje koje sretnem,cim ih samo srcem,znaci da nisu specijalni,cim se ne nalaze u svakom mom danu,cim ih "srecem" a ne provodim vreme sa njima,znaci da to nije to.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|