www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako najlakse zaspati, i koja vam je omiljena poza ???
Strana prethodna  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~
::  
Autor Poruka
svobodan
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Maj 2007
Mesto: iz bgd jbt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 5:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve 4 uvis; odakle silverki moje slike New Evil

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 6:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ja zaspim cim zatvorim oci...nemam ti ja tih problema New Spiral

bilo vezano za tu osobu ...

silver_rain
~~Nutella Girl~~
<b>~~Nutella Girl~~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 13 Apr 2007
Mesto: u pogledu njegovih očiju

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 8:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svobodan je napisao/la sledeće:
sve 4 uvis; odakle silverki moje slike New Evil

ps. pa sjećaš se da smo razmijenili svakakve fotke Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 8:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedino na trbuhu samo mogu i zaspati
nikako drugacije Embarassed

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 9:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

na leđima... Mr. Green

~ Banetova Žena ~

^^CRNOGORKA^^
~..Hail Mary..~
~..Hail Mary..~

Datum registracije: 08 Maj 2007

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 9:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako kad, sa strane ili na stomak, uglavnom što veli moja sestra 'ne zuji po sobi no se dobro skoncentriši na san i odma ćeš zaspat...' Laughing Laughing 8)

Đina
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Jun 2007
Mesto: U.K.

uk.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo na stomaku i nikako u pidžami,
a u toku noći ko zna kako se isprevrćem..ujutru se uvek u drugačijoj pozi probudim
Laughing

cupakabra
*the dancing girl*
<b>*the dancing girl*</b>

Datum registracije: 30 Sep 2006
Mesto: taaaaamo daleeeeko

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 10:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zoky_SLO_Cacak je napisao/la sledeće:
hehehe...zanimljivo.....pa i ja u vecini odma zaspin,jer sam no kompu ili gledam TV dok se mi oci ne pocnu zatvarati,....ali dodju takvi dan (kao juče Evil or Very Mad Evil or Very Mad ), kad nemogou zaspat,...pa da me je... Wink Rolling Eyes

A jel neko od vas spava uz uapljen TV?? ...pošto moj brat ne može da zaspi bez TVja!! ..... Rolling Eyes Embarassed

ne znam da li znas na hrvatskom rtl-u se emituju one humoristicne serije. e uz njih (ali inace ih volim) zaspim ko zaklana Laughing

ne placi zato sto se zavrsilo, smej se jer se dogodilo!
CuPaKaBrA

Nina_NS
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 04 Apr 2007
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 12:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jako lako zaspim a najvise volim na stomaku da spavam...i obavezno se mazim po obrvama,to me bas komira Very Happy

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja obavezno moram pustiti muziku, neke baladice... spavam uvek na stomaku i to, prvo se blago okrenem u jednu stranu i nema teorije da zaspim dok se posle par minuta ne okrenem na drugu Mr. Green

Cirissimo
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 37

Datum registracije: 14 Nov 2006
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja prvo legnem na stomak... pa se okrenem na desni bok...pa onda na levi...i zaspim ko beba Laughing ali ima dana da nemogu nikako da zaspim e onda ustanem i idem da gledam TV dok se mi ne prispava

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 9:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvo na bok ..pa se vrtin , livo desno..pa na kraju na stomaku.....a nekad na leđima Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> Kako najlakse zaspati, i koja vam je omiljena poza ??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  sledeća
Strana 2 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon