:: |
Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
uffffffffffffffffffffff odlucio bih se za bebu.
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Verujem da bih se ipak i ja odlucila za bebu jer ona tek treba da pocne svoj zivot, zasto da je ubijem i uskratim joj to pravo, ali mozda i ne bih...
|
|
|
|
|
|
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
neznam kako bi mogao da odgovorim na to pitanje,ali mislim zena,mislim da je tako ispravnije,samo mislim
|
|
|
|
|
|
Darko_90 Prijatelj foruma
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Mar 2007 Poruke: 4149 Mesto: Za kompom
|
|
stvarno tesko pitanje!neznam ne bih da razmisljam o tome
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
uuuuuuuhhhhhhhhhhhh........... moram da preskocim gomilu odgovora posto vidim da gomila ljudi nema pojama sta pise. ne mogu vise ovo da citam. da ne kazem da uglavnom svi lupetaju (blaze receno, veoma blaze).
i nesto ne vidim da je bas dobro definisana tema...
imaju dva slucaja...
1. zena koja nije "svesna", npr. desilo se nesto i doktori trebaju da je odmah porode... a ona je recimo u nekom blazem obliku kome. ako spasu nju... ona prezivi i velike su sanse da izadje iz "kome", a dete umire.... ako spasu dete.... ona umire.... a mora brzo da se dela...
jedino u tom slucaju >> m o z d a <<, kada muskarac ne moze da razgovara sa svojom zenom, moze da odluci sta ce biti. u tom slucaju bi on trebao da bude mnogo jak da se odluci na jednu od mogucnosti.
2. zena je svesna da ce prilikom porodjaja neko izgubiti zivot... beba ili ona...
Ko kaze da tada samo muskarac odlucuje? Tada dragi moji... zena uglavnom odlucuje.
I gde se tu to dete pita??? Treba da pocne da zivi a neko mu vec oduzima zivot. Je li neko razmislja o tome?
Kakvi su ono odgovori "zenu, sa njom cu da pravim drugu decu"???
Ja nisam znao da se deca proizvode ... strasno
Ni ja ne znam sta da mislim konkretno na ovu temu... nikad ne bih voleo da odlucujem o necijem zivotu. ne mogu ni da zamislim koliko je to tesko.
Mislim da sam dovoljno napisao.... i bezim odavde dok ne procitam jos neku glupost.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Teska je situacija! Ne znam kako bi ja odlucila u "normalnom" zivotu! Ali mogu da kazem, sta se radi u bolnici. Lekari uvek pokusavaju oboje da spasu a ako je pitanje majka ili dete, uvek je izbor za majku... U u takvoj situaciji se ne pita otac, niti bilo ko, odluka lezi kod lekara... Svako ko stigne u bolnicu punomocje lekaru da on odluci sta je najbolje! A nijedan otac i muz moze u takvoj situaciji da donese bilo kakvu odluku a da se kasnije ne kaje, zasto je ovako ili onako odlucio... Zato (bar u Nemackoj) odlucuje lekar...
|
|
|
|
|
Nicola_89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 14 Mar 2008 Poruke: 57 Mesto: Innsbruck/Beograd
|
|
Za zenu, dete bi napravili opet. Ali je malo zeznuta situacija, ali ipak zenu.
|
_________________ BiiiiP mi pas mater ako te ne volim Milice |
|
|
|
|
Miksa31 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 431 Mesto: Nis
|
|
Zenu, ali bih imao grizu savest bilo sta da odlucim.Ma nedao Bog nikom...
|
_________________ Na mom grobu pisace tugo: ziveo brzo, umro ludo! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|