:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
ŽENSKE EROGENE ZONE
ŽENSKE EROGENE ZONE, površine kože i organi čijim se dodirivanjem povećava seksualni užitak. Ukoliko se na trenutak previdi činjenica da je cijelo žensko tijelo jedna erogena zona, onda je moguć beskonačan broj različitih podjela. Zaobilazeći unutrašnje erogene zone (kakva je npr. grlo) ili eksterne (kakve su sve vrste odjeće, uključujući i maskirnu), najpoznatije ŽEZ su:
1. Uho:
Žene vole da im se uho dira i iznutra. Nije svejedno čime: umjesto vatom na štapiću ili maloprstnim dugonoktom, bolje je vrhom jezika. Prilikom ljubljenja treba paziti na naušnice, koje mogu ogrebati jezik. Uho je jedina ŽEZ koja reaguje na šapat. Ne isplati se šaputati erogenoj zoni #10.
2. Potiljak:
Suknja nije jedina stvar koja se može zadignuti. Može se zadignuti i kosa. Ispod je jedna od rijetkih neparnih ŽEZ, naročito pogodna za neobrijane muškarce.
3. Usta:
Ima različitih vrsta usta: sa zubima, sa protezom i bez zuba. Usta sa zubima ima dvije podvrste: sa karijesom i bez karijesa. Usta sa zubima sa karijesom treba ljubiti otvorenih očiju, da se slučajno ne bi pobrkalo sa ljubljenjem ŽEZ #10. Kod poljupca usta na usta (jezik oko jezika) muškarac treba da je obrijan. Muškarac koji oko usta ima čekinje je: a) svinja; b) papak.
4. Vrat:
Centar ove erogene zone nalazi se "gdje zeko pije vodice". Ne smije se grickati, jer ostaju mrlje. Žene nemaju, kao muškarci, Adamovu jabučicu. One imaju Evinu trešnjicu, ali u drugoj erogenoj zoni. (Vidi ŽEZ #9)
5. Rame:
Ova erogena zona može se i ljubiti i milovati. Milovanje je moguće dlanovima i butinama. Većina muškaraca voli da miluje ramena žene svojim butinama.
6. Grudi:
Nije važno da li se završavaju grožđicama, malinama, trešnjama, dudovima ili hurmama, važno je šta se tim plodovima radi. Ne moraju se jesti, mogu se i fitiljiti kao brkovi, pritiskati, kao zvono na vratima, rastezati kao guma za žvakanje (ovo žene ne vole!), mijesiti kao mrvice hljeba. Više nego u seksu ili u dojenju našle su svoju primjenu u reklamiranju automobila.
7. Pupak:
Korpulentne žene nemaju ovu ŽEZ. Inače je upotrebljiv na više načina, kao, npr., u priči u kojoj je maloljetni M. mjesečar. Na ekskurziji spava sa učiteljicom i kaže joj da je navikao da svojoj mami stavlja prst u pupak. Drugačije ne može zaspati. Dobro, kaže učiteljica, stavi i meni. Malo kasnije, učiteljica kaže: Ali M., to nije pupak Nema veze, učiteljice, nije ni ovo prst.
8. Venerin brijeg:
Ne radi se o romanu Tomasa Mana, iako je u oba slučaja brijeg čaroban. Ovo je izuzetno važan erotski region. Adolescenti na ovom mjestu provjeravaju čvrstinu svoje veze. Ako ruka siđe niz brijeg, veza je čvrsta. Venerin brijeg je za čast djevojčice isto što i Dejton za BiH. Venerin brijeg se može milovati, ljubiti i češkati.
9. Ispod pupka dinja pukla:
ŽEZ nulte kategorije, kod maloljetnica pod zaštitom roditelja. Uglavnom je pošumljena, mada ima primjera neplanske sječe. Ako je pošumljena, najčešće crnogoricom. U šumici ima trešnjica (Evina) i pećina. Pećina nije ništa bezobrazno, jer se pojavljuje u mnogim bajkama i pričama za djecu. U pećini su bili Aladin, Adisa, Alibaba, Hobit, Tom Sojer, Kapetan Nemo, posljednji Mohikanac i drug Tito (u Drvaru). U pećinu je ulazio i Aleksandar Veliki. O tome govori priča "Tamni vilajet", otprilike ovako: ko uđe kajaće se, a ko ne uđe kajaće se još i više. Jedan od poznatih engleskih klubova iz XVIII vijeka "Klub perike", dobio je, navodno, ime po perici načinjenoj iz stidnih dlaka svih ljubavnica kralja Čarlsa II. Kandidati za prijem u Klub morali su uz CV i preporuke priložiti i pramen iščupan iz ove ŽEZ.
10. Guza:
Po površini najveća ŽEZ. Može se mijesiti, štipati, ljubiti, šutati... Treba da ima kvalitete lubenice: na dodir glatka, na ugriz slatka. Naš narod kaže: Za dobrom guzom se praščina diže.
11. Butine:
Ponašaju se kao zjenice - šire se pri uzbuđenju. Muškarci vole ženske butine na svojim ušima.
12. Noge:
Ako su iste debljine i pri vrhu i pri dnu, onda nisu noge nego balvani. Ako su visoke koliko su debele, onda nisu ni balvani nego panjevi. Panjevi su obično obrasli mahovinom. Na sredini nogu su koljena. Muškarci vole da vide ženu na koljenima.
13. Stopala:
Kod nekih žena mirišu kao da imaju karijes na noktima. Njima se ne smije grickati ova ŽEZ. Tabani se ne ljube, jer to žene golica, osim ako nisu đonati.
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
definitivno tacno ....i dokazano bar ja dokazo...
|
|
 |
romeomarkovic Otrov za cure

|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055

|
|
Na meni je da to sve dokazem... Samo ne znam za ovo sa tabanima, to mi se bas i ne dokazuje!
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
romeomarkovic je napisao/la sledeće: | Na meni je da to sve dokazem... Samo ne znam za ovo sa tabanima, to mi se bas i ne dokazuje!  | veruj mi tabani su 1 od najosetljivijih mesta al naravno ako su cisti i ako ne smrde...znam provereno.............
|
|
 |

|

|
|
Citat: | veruj mi tabani su 1 od najosetljivijih mesta al naravno ako su cisti i ako ne smrde...znam provereno............. |
Provericemo i to...
|
|
 |

|

|
|
romeomarkovic je napisao/la sledeće: | Citat: | veruj mi tabani su 1 od najosetljivijih mesta al naravno ako su cisti i ako ne smrde...znam provereno............. |
Provericemo i to...  |
Ali bar u 99% slucajeva dobijes neku reakciju... bar neku...
|
|
 |

|

|
|
Ako nista drugo, bar ce me sutnuti!
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Deder, primirite se malo.
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
7. Pupak:
Korpulentne žene nemaju ovu ŽEZ. Inače je upotrebljiv na više načina, kao, npr., u priči u kojoj je maloljetni M. mjesečar. Na ekskurziji spava sa učiteljicom i kaže joj da je navikao da svojoj mami stavlja prst u pupak. Drugačije ne može zaspati. Dobro, kaže učiteljica, stavi i meni. Malo kasnije, učiteljica kaže: Ali M., to nije pupak Nema veze, učiteljice, nije ni ovo prst
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |

|

|
|
Alexns je napisao/la sledeće: |
A shta je sa Batman-om?  |
To je drugo. Gde si ti video u ŽEZ #9 sismise?
Moze da bude paucine, ali sismisa - jok!
|
|
 |
silver_rain ~~Nutella Girl~~

|
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 5289 Mesto: u pogledu njegovih očiju

|
|
hehe, ovo me stvarno razvalilo od smijeha
|
_________________ Tko nema u glavi ima u nogama, a
kod nekih žena je to sasvim dovoljno.
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|