www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Specijalizovano matematicko odeljenje
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
andrejko
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 24 Maj 2004
Mesto: Nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 12, 2006 5:51 pm    Naslov poruke: Specijalizovano matematicko odeljenje Na vrh strane Na dno strane

Pa evo, ja sam sad maturant u gimn. "Svetozar markovic" u Nisu, i idem u specijalno matematicko odeljenje, pa me zanima vase misljenje o tom odeljenje (to je istureno odeljenje Matematicke Gimnazije u Bg), da li poznajete nekoga ko ide u ovakvu skolu i sta mislite ko upisuje ova odeljenja... (cisto iz nekih iskustva)

Eniac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 15 Sep 2002
Mesto: Niz Reku Zivota Plovim

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 12, 2006 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja sam upisao Matematicku u Beogradu, ali nisam je isao jer sam bio isuvise mali da ucim skolu 250 km od kuce... Bedak...
U sustini super je to kad se opredelis za matu, ali ja svejedno ne zalim sto sam isao u opstu gimnaziju jer naucis toliko toga sto ce ti pre ili kasnije trebati u zivotu... Obogatis svoja znanja iz gomile oblasti...

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 08, 2007 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je to jako dobar smjer u gimnaziji,dobro se predobrazovanje stice za fax,ali je isto i teska,bar ovdje kod nas.

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 9:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovdje kod nas u Bosni-Sarajevu je malo drugacije to nego kod vas izgleda....
Ja dok sam isao u srednju skolu ( I gimnazija ) prve dvije godine su opce takoreci, dok druge dvije godine, dakle 3 i 4 razred su smjerovi...kod nas imaju:
prirodni smjer
drustveni smjer
jezicki smjer i
matematicko - informaticki smjer...
Ja sam naravno isao u matematicko - informaticki smjer i mogu ti reci da ne nimalo ne kajem...Za mene je to najlaksi smjer jer nema puno da se uci, a pogotovo ako volis matematiku i fiziku onda nema uopce nikakvih problema...
Sad studiram ekonomiju i menadzment i puno mi koristi sto sam bio mate-info smjer, ali to ne mora da znaci da drugi smjerovi nisu dobri, imam kolege koji su bili drugi smjerovi pa se opet dobro snalazi...dakle sve je to stvar inteligencije, znanja i pored svega navike...da, navike za ucenje...

I iako je ova tema vec stara godinu dana, rado sam podijelio/napisao svoje iskustvo jer ko zna...mozda ce bas nekom sutra i pomoci pri odluci na koji smjer da ide.... Laughing Wink

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 08, 2007 4:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam u Splitu zavrsila Matematicku Gimnaziju oliti MIOC..Matematiku sam uvijek voljela i samim tim to mi je bio super smijer.
Ko voli matematiku i priorodne nauke to je super smjer i nauci se i u njoj opce obrazovanje kao i u opcoj gimnaziju..odnosno to je isto kao i opca gimnazija samo s malim naglasenjem na m- i informatiku.

Nakon toga sam upisala na PMF-u Matematiku i teoriju kompjuterskih nauka i sad sam apsolvent/malo sam pauzirala radi osobnih problema/ i zavrsavam drugu godinu na FIT-u.

Matematika je najljepsa znanost samo matematiku ne mozes nauciti..nju moras voljeti i mnogo mnogo vjezbati

Onima koji se odluce za tu skolu sretno i srcem se otvorite ka matematici i vidjeti cete da je ona prelijepa i da ne ujeda Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Specijalizovano matematicko odeljenje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon