:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Svidela mi se slicna tema u "Njenoj sobi" od Akashe [http://www.domaci.com/viewtopic.php?t=29389&highlight=], pa sam resio da postavim slicno i ovde.
Ispricajte kako vas je vasa devojka najvise dirnula. Opisite neke dogadjaje [ili poklone], koji su vas
inferiorna_akasha je napisao/la sledeće: | najviše raznježili, iznenadili, rasplakali od sreće i tako.... |
Da probijem led:
Bio sam kod devojke u Beograd, ali sam zaboravio da vidim kad imam voz nazad. Oko ponoci kazem da ima bus na svaki sat, pa cu lepo otici busom. Umesto toga, cekao sam voz do 4 ujutro, a nisam smeo da joj to kazem.
Par nedelja kasnije je otkrila da sam lagao - nije je mrzelo da ode do stanice i proveri.
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
eh...
za jednu mesecnicu me je povela u jedan parkic koji se nalazi na jednom brdascetu. bas na jednom rubu parka, gde pocinje nizbrdica, se pruza predivan pogled na grad. kupila je bocu belog vina, gomilu cokoladica u kutiji (koje nismo danima mogli da pojedemo) i cebe. Naravno, sve je to bilo uvece... Prelepo...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
na par mesta u mojoj sobi je sakrila ceduljice sa slatkim porukicama i otiscima usana koje sam ja kasnije nalazio jednu po jednu,narednih par meseci
|
|
|
|
|
|
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
"dirne me", mesecno jednom, sigurno, tako 10godina u nazad, ogromnom dozom razumevanja i tolerancije! Mene treba podneti...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|