:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Znam da se ovdje radi i o _Turizmu_ ali da ne bi bilo skretanja s teme, molim članove da ne predstavljaju mjesta u kojima su bili, dakle pitanje je :
Da li ste putovali nekad zajedno sa svojim partnerom/partnericom,
da li ste išli zajedno na more,sami ili s nekim, ili na vikend negdje i kako Vam je bilo?
|
|
|
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Isli smo na more i bilo nam je super i iskreno se nadam da cemo opet ici
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
zajedno smo isli svuda i svaki put sami!bilo nam je skroz super!
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Upravo prošle nedelje smo bili zajedno na putovanju i bilo nam je predivno!!! Eh, da je barem malo duže trajalo...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Par puta za vikend i bilo je super.. Uvek bih ponovila..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Tek ce biti! U nasem gradu... Zajedno... Uskoro... Ali sa njim je uvek predivno! Bilo gde, bilo kada ali sa njim!
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
skoro sa svakim dećkom sam negdje bila.
nije to uvijek bilo more..ne mora bit more, išla sam na vikendice ili jednostavno na vikend u neki grad u inozemstvu.
sa jednim dečkom sam bila na 4 putovanja, od grčke do nizozemske i uvijek mi je bilo carski.. doista prekrasno.. par kad je sam može se najbolje upoznati..
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Idemo često i naravno super nam je, a kako bi bilo 8)
Još nismo išli zajedno van Hrvatske ali nadam se da ćemo uskoro i to napraviti
|
|
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
isla sam na mnoga mesta sa mojim partnerom,ne uvek sa istim
uglavnom su to bila mala,romanticna putovanja,beg od sveta...
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
svake godine na letovanje idem sa devojkom,smatram da je to normalna stvar
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
zbog posla kojim se bavimo nismo imali cesto priliku da idemo negde. obicno smo vezani za grad u kome zivimo i blizu okolinu.
raduju me te misli o zajednickom putovanju. bas bih voleo da odemo negde na duze vreme.
nadam se da cemo negde i otici... i to uskoro.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Kraća putovanja - da, ali odlazak na letovanje, zimovanje, nažalost, ne.
Smatram to narednim stupnjem bliskosti, koji ne mora obavezno da podrazumeva neke krucijalne korake po pitanju budućnosti, ali svakako može da vam pruži mogućnost da otkrijete nove slojeve veze i, ukoliko vredi, unapredite je
Mislim da je zajedničko putovanje potrebno i poželjno i, kao što reče dzonisa 'smatram da je to normalna stvar', logičan korak dalje za dvoje mladih koji se vole
Uživanje, privatnost, intima, bliskost
Da, nedostaje...
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|