:: |
Autor |
Poruka |
ma11 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jun 2006 Poruke: 97
|
|
Ako se osvrnemo skontacemo da najgluplji ljudi imaju najvise para,evo npr.narodnjaci,pevaljke i sabani,lopovi,banditi a za to mozemo okriviti samo ostale glupe ljude koji ih slusaju i trpe i podrzavaju,sto bi znacilo da su glupi ljudi u vecini...i kako onda da se inteligentne jedinke snadju u ovom svetu prostote...
Normalno da nemoze da se snadje taj tvoj drugar,mada je i do njegove licnosti sto nije iskoristio tu svoju inteligenciju,kad bi ga pitali mozda bi i rekao da je to kazna za njega,ali se nikada ne bi odrekao svoje inteligencije!
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
ma11 je napisao/la sledeće: | Ako se osvrnemo skontacemo da najgluplji ljudi imaju najvise para,evo npr.narodnjaci,pevaljke i sabani,lopovi,banditi a za to mozemo okriviti samo ostale glupe ljude koji ih slusaju i trpe i podrzavaju,sto bi znacilo da su glupi ljudi u vecini...i kako onda da se inteligentne jedinke snadju u ovom svetu prostote...
|
To sto je neko "bandit", "saban", "lopov", "narodnjak", "pevaljka" ne znaci da je glup. Glup covek na moze da zaradi velike pare (osim ako nije veoma talentovan za neki sport, muziku...), to je odlika samo pametnih ljudi. I lopov, da bi bio uspesan u svom poslu, mora biti inteligentan.
Kako da se snadju??? Pa valjda je to jedna od najbitnijih odlika inteligentnih ljudi - snaci se u nepoznatoj situaciji. Kad se ja nekako snalazim u ovom svetu, oni mogu jos lakse, ne brinem ja za njih.
|
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Boziji dar ako se usmjeri ka dobrobiti.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
gordana0 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Feb 2007 Poruke: 9
|
|
ja mislim da je pre kazna.
|
|
|
|
|
|
DaneB Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jan 2007 Poruke: 21
|
|
Visoka Inteligencija.
Zasto bi bilo to lose?
Ako ju covek koristi za ono sta je ona mislena, znaci za resavanje zivotnih problema, onde je ok.
Ali ako neko jako pametan pocne razmisljavati o bogu, o nastajanje sveta, o ljudima itd. onda sa svojom inteligencijom ne moze postici nista.
|
|
|
|
|
|
mar4kos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Dec 2006 Poruke: 115
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Zavisi ko se za sta opredeli! Neko radi kao lekar to je ok!ali ako kao kriminalac-definitivno NE!
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
dekija85 Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 672 Mesto: Beograd
|
|
inteligencija sluzi samo da zbuni coveka jer to niej ono pravo na sta treba da se osloni ako niste znali najinteligentniji covek je jedna zena u americi koja radi kao sobaraica toliko o inteligenciji to je prema
|
_________________ NO REMORSE NO REGRET |
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
ko je ume koristiti,dar je
a prokletsvo onome ko citavog zivota smatra da ga samo
visoka inteligencija vadi u zivotu
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
young_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd
|
|
ja mislim da su inteligentni ljudi uglavnom povuceni... tako da ne uspevaju bas u drustvu,oni koji su malo aktivniji njima je bolje... ali sve jedno ti inteligentni ljudi su nadareni u svakom slucaju nije mana...
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
|
|
|
CECA_CARICA Upućeni član
|
Godine: 31
Datum registracije: 28 Jan 2007 Poruke: 391 Mesto: Pink room
|
|
to je DAR!!
|
_________________ <3 |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
To je naravno dar!!!
Ne znam zbog cega bi to kazna bila!!!
Glup moze svako biti, moze se tako ponasati kada hoce. Ali biti pametan, to ne moze svako
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|