www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta mislite o zenama vozacima?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 28, 29, 30
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 10:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bolje su sto posto....kao sto sam rekla 90% nesreca naprave muskarci...

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 11:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ima jedan vic:
A:"Zašto žene u prosjeku žive 5 godina duže od muškaraca?
B:"Bog nekako mora izkompenzirati svo ono vrjeme koje potroše na parkiranje!!!" Wink Very Happy

Šalu na stranu, nemam ništa protiv žena vozaća, ali je fakat da su ženske sklonije panici. Inaće, znam dosta djevojaka sa kojima je vožnja pravi užitak.

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 2:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da li je nekome stalo do nečijeg mišljenja ili nije - nije tema ovde.
Ne prozivajte se i ne doskačite jedno drugome.
Ako ne možete da se posolite ovde, raspravite to putem PP, MSN, ICQ i sl.
Ne želim da ikoga sankcionišem.
Nadam se da je poruka jasna.

Hvala.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 26, 2007 10:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dexter_ je napisao/la sledeće:
Sta ce njima volan???
Nemaoju pojma!
Za njih je kuhinja.....

Stvarno?!
Za muškarce je radionica, pa šta onda traže u kozmetičkom salonu? Laughing
Žene voze podjednako dobro kao muškarci. Nema potrebe za generalizacijom, jer jer ona apsolutno nepotrebna! Kako voziš ne zavisi od toga kakve ćege nosiš!

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

mateoli
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 05, 2007 9:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

definitivno ima zena koje lete punim gasom negdje gdje polovina muske populacije ni u ludilu ne bi...
mnogo simpaticno mi je to...cijenim sve takve cure

Nicola_89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 14 Mar 2008
Mesto: Innsbruck/Beograd

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 14, 2008 11:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

maaaa deeeee muskarci bolji vozaci, isti smo svi, kao da ne postoje trapavi muskarci koji ne znaju da voze?! ajde bre ljudi gledam devojku svoju kad me vozila po Innsbrucku pa pitam se da li sme da joj izadje neki decko sa autom na crtu... odvalila bi ga, vozi od 8 godine, kad god dodje u Srbiju vozi bez dozvole u selu i rastura Smile

miroslav85
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 13 Mar 2008
Mesto: Sr.Karlovci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 15, 2008 12:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nista posebno... Vozac ko vozac sve zavisi od coveka (Zene) Cool

dexonj2004
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 28 Nov 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 20, 2008 4:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od svih crakoje znam da voze, samo bih sa jednom posao na kraj svijeta. Ostale...pffff. Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Sta mislite o zenama vozacima? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 28, 29, 30
Strana 30 od 30

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon