:: |
Autor |
Poruka |
vlada_satelit Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 1 Mesto: zrenjanin
|
|
Kako da postavim neke pesme. . . Recimo hteo sam da ubacim ceo dee monk. . . Aj neka mi neko napise uputstvo, bio bih mu zahvalan. . . . :dddd
druzicemo se sad malo vise. . . Ja sam vlada inace. . . .
|
_________________ astronaut |
|
|
|
|
andeja natasa76 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Maj 2007 Poruke: 70
|
|
super ste
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
vlada_satelit je napisao/la sledeće: | Kako da postavim neke pesme. . . Recimo hteo sam da ubacim ceo dee monk. . . Aj neka mi neko napise uputstvo, bio bih mu zahvalan. . . . :dddd
druzicemo se sad malo vise. . . Ja sam vlada inace. . . . |
Korisnici ne mogu da postavljaju fajlove, posalji to sto zelis da postavis na mail webmaster@domaci.de pa cu ja postaviti.
Hvala unapred
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
zex_bl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Maj 2007 Poruke: 115
|
|
Hvala CARE. Neka tako i ostane.
POZ
|
_________________ veni - vidi - vici
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Pa i da nema muzike,nije problem,ja i ovako i onako nadjem muziku na drugu stranu
Samo da kazem da ja ako dodjem na domaci to je zbog Forum jer je najbolji sajt za to kojeg sam videla od kada imam kompjuter...I ljudi su mi dosta dragi ovde...
Jos jednom Bravo domaci i pogotovu tebe Care Samo napred....
|
|
|
|
|
|
sejtan-76 Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Nov 2007 Poruke: 272
|
|
Najbolji ste...samo tako nastavite!!!
|
|
|
|
nadalina68 Dobro upućeni član
|
Godine: 56
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd
|
|
definitivno je ovde najbolje mesto za opustanje zabavu caskanje itd
bila sam obisla poprilicno foruma ali ipak cu se samo ovde zadrzati
zaista ste NAJ NAJ bolji
i usput srecna nova 2008 svima
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
|
dragi72 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 12 Jun 2006 Poruke: 2
|
|
|
|
|
**Ghost_Rider** Banovan! Iskusni član
|
Godine: 30
Datum registracije: 10 Jun 2007 Poruke: 947
|
|
Hvala to mi je trebalo....
|
_________________ ljudi xitno mi je potrebna pomoc... Zamolio bix was swe da posxaljete poruku "Morar i Zoka - Srce tiho zaplache" na ovaj profil : kako bi pobedio na takmicxenju "Naj Srbije" ... Hwala .. ... Sme da se glasa samo jednom... |
|
|
|
|
kid_ns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Sep 2005 Poruke: 214 Mesto: Futog
|
|
Hvala, hvala! Mada skidam muziku sa druge strane, lepo je znati da neko misli na nas!
|
_________________ ZIVOT JE PLAZA - LIFE IS A BEACH |
|
|
|
|
MarkoVk Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 3
|
|
evo ovako...vas sam clan vec jakooo jakooo dugo...
...ali nisam bas aktivan na forumu...vec sam tu prvenstveno zbog pijesama...i to podrucje vam je FENOMENALNO! ...stvarno sto se refresha i skidanja pijesama tice neznam dal vam postoji ko ravan...
ali...javio se neki problemcic...neje meni problem cekat ni oni 10sec (sto je po novom) za skidanje pjesme... vec mi nakon 5 skinutih pjesama pocne izbacivati "viewtopic(1).php" - samo mi skine fajl u word obliku di pise da je doslo do greske...
Pa bi vas molio za pomoc???
Hvala unaprijed!!!
...ja se nadam da nisam promasio temu...
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Da li mozes da napises ovde sta ti tacno pise u tom fajlu posto on nema veze sa skidanjem pesama, on je vezan za pregledanje tema na forumu?
Hvala
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|