:: |
Autor |
Poruka |
pikaboo Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 504
|
|
please je napisao/la sledeće: | vidi ih kako su zlobni !!!
neka se vama to desi pa cete videti kako je lepo
ne valja dirati u tudje veze |
s jedne strane jeste tako, tj. nekada sam i ja to mislila...ko garantuje da ako ne radis drugome, nece se ni tebi desiti nisam radila, pa mi se desilo i ne krivim nju vec njega - ona je pokusala, on pristao i to je to...
ne kazem da se po svaku cenu treba mesati u neciju vezu, ali ako on nju vara, to je vec odavno propalo, ili ako ti da povod da joj pridjes samo napred i ne razmisljaj da li je u redu to sto radis, ne pridjes li ti, prici ce drugi...ne moze se neko umesati u neciju vezu tek tako bez razloga i ne treba kriviti "trecu" osobu, vec osobu iz para koja je s njom, jer da ona nije htela i dalje bi bilo samo njih dvoje...
|
|
|
|
|
|
Darko_90 Prijatelj foruma
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Mar 2007 Poruke: 4149 Mesto: Za kompom
|
|
ne bih se mjesao u niciju vezu,to nije moja stvar,ako je nesto strasno dao bih neki savjet pa kako hoce
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | ne radi drugome ono što ne želiš da se dogodi tebi | upravo tako...lepo receno |
ili "oteto-prokleto!"
|
_________________ B & M |
|
|
|
|
nenad335 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 21 Mesto: BeliGrad
|
|
Evo bas sam danas na netu nasao neke slike na ovu temu...kad neko nema granica onda ih stvarno nema...a komentar je-moze biti lepa kolko god oce, al ku*va uvek ostaje ku*va!! grozna stvar je rasturati neciju vezu ili brak,i nemojte to da radite ljudi... Ako neko ne prepoznaje aktere na slikama-to su Angelina i Bekam-sad mozda tu nema nicega sem 'prijateljstva' al ipak ne rasturajte ljudi tudje veze!
|
Poslednja prepravka: nenad335 datum Pet Maj 04, 2007 11:43 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Zbucka Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 473 Mesto: Rajvosa
|
|
mimy je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | ne radi drugome ono što ne želiš da se dogodi tebi | upravo tako...lepo receno |
ili "oteto-prokleto!" |
Upravo krenuh ovo da napisem...
jer ne mozes graditi srecu na temeljima tudje nesrece!!!
|
_________________ Svako od nas neku svoju priču ima,
Što u tami tišti, a puteve bira,
Samo kad je hladno,kad umori zima
Slutimo je tuzni na krilu leptira... |
|
|
|
|
lazaruzic Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
da ja se uvek mesam mnogima sam skinuo devojku i mnogi su meni ja se zbog toga ne nerviram.uvek mogu da nadjem drugu devojku!
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
lazaruzic je napisao/la sledeće: | da ja se uvek mesam mnogima sam skinuo devojku i mnogi su meni ja se zbog toga ne nerviram.uvek mogu da nadjem drugu devojku! |
A sta je sa nama koji malo teze nalazimo devojke?
Nisi na to mislio?
|
|
|
Mala_crvena Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 347
|
|
Sto se tice toga ako se stvarno vole ne bih niciju vezu prekidala,jer ne bi voljela ni da moju prekine netko ako stvarno nekog volim...No ako ju on ne voli to je druga stvar...
|
_________________ Prodi samnom kroz CRVENO
bit ce moje sto je njeno
vezi oci i ne koci
prodi samnom kroz CRVENO... |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Sta trazi Bekam sa Andzelinom?
|
|
|
nenad335 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 21 Mesto: BeliGrad
|
|
Gertruda je napisao/la sledeće: | Sta trazi Bekam sa Andzelinom? |
Rastura tudji a i svoj brak(to je najgora opcija)...Ne znam razocarali su me kad sam video ove slike na jednom forumu. Ljudi sve vise propagiraju stvari kojima gaze po moralu a t je bas zalosno
|
|
|
|
|
|
turki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Feb 2007 Poruke: 75
|
|
Sto da ne ? ako si ti sposoban da unistis tako dugu vezu onda bi ta veza i onako pukla kada tada.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|