www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako dozivjeti orgazam
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Miss_Ema
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 16, 2007 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A cula sam i da je stimulacija najbolja jezikom.Da li je to tacno?I kako ide taj ,,proces,,?

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 5:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rope9 je napisao/la sledeće:
Ja mislim da se vise treba fokusirati na klitoris.Cuo sam da seksolozi preporucuju masturbaciju devojkama koje ne mogu doziveti orgazam, naravno stimulisanjem klitorisa a moze i G tacke. Devojke cesto ne mogu dovoljno da se opuste sa muskarcem. Treba da to Bukvalno uvezbate same, da otrijete sebe, da nadjete fazon.Onda ce vam lakse biti i sa muskarcem. Korisno vam mogu posluziti xxx filmovi! Samo se opustite.

Slazem se i zaista bih preporucila momcima cije devojke imaju poteskoca sa orgazmom, da se koncentrisu na klitoris (prstima ili oralno), jer je takav orgazam lakse doziveti od vaginalnog. Potrebno je izuzetno MNOGO strpljenja a i znanja Rolling Eyes osecaja za partnerku (kada je maziti lagano, nezno a kada intenzivnije)...Ukoliko vam je tesko da citate i tumacite govor njenog tela, dogovorite se da vam ona u toku odnosa jednostavno kaze sta joj prija.
Kada uvezbate to, kasnije birajte poze u kojima mozete dodatno da stimulisete njen klitoris (Na primer od pozadi ili sa strane)....
Devojkama predlazem da u toku odnosa jednostavno "maze" samu sebe Very Happy Nije to ni glupo ni sramno, a definitivno donosi rezultate.
Muskarcima naravno prija kada vide da im devojka uziva.

Miss_Ema
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 9:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da devojke trebaju same ,,da se pronadju,,.Jer mislim da ne mogu da očekuju od muškarca da zna gde im i sta im sve prija.A mislim da nije nikakav stid reci decku gde joj i sta joj prija.Sex ce tako biti uspesniji i mnooogo bolji.

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 17, 2009 2:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I meni se to dešava..
Kada sam sama uvek doživim orgazam tj.kada sama stimulišem klitoris ali sa njim nikad..
Kada sam sa njim jeste mi lepo,čak i prelepo, ali ne osećam 2 do 3 istezanja vagine.. Rolling Eyes

malizec
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 12 Avg 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 18, 2009 12:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Miss_Ema je napisao/la sledeće:
A cula sam i da je stimulacija najbolja jezikom. Da li je to tacno?I kako ide taj ,,proces,,?

To sve zavisi od cure-nekoj se dopada nekoj smeta. Sve zavisi koliko je devojka slobodnai spremna da se prepusti uzitku Rolling Eyes ukoliko jeste moze da bude jako slatko i za mene i za nju.
Dakle probaj sa partnerom, pricaj mu kako to da radi, sta ti odgovara, neka menja ritam, pomaze se prstima...
Pa nam javi kako je bilo Laughing

amarenna
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 32

Datum registracije: 10 Mar 2009
Mesto: •● U njegovom srcu ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 06, 2009 4:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nextajox je napisao/la sledeće:
I meni se to dešava..
Kada sam sama uvek doživim orgazam tj.kada sama stimulišem klitoris ali sa njim nikad..
Kada sam sa njim jeste mi lepo,čak i prelepo, ali ne osećam 2 do 3 istezanja vagine.. Rolling Eyes

ovako se i meni desava..neznam zasto kad sam s njim nemogu a prelijepo mi je..mozda nisam dovoljno opustena..neznam..iako osjecam kao da jesam..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Kako dozivjeti orgazam Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon