www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Muskarci i kuhinja..
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 17, 2007 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja svakodnevno spremam sebi hranu, posto zivim sam...

Dobermani
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 45

Datum registracije: 31 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u svetu je priznat muskarac u kuhinji a kodnas slabije prolazi

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 8:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pošto živim sam več 8-9 godina, primoran sam da sam se naučio kuvati. nisam neki kuvar, ali uvjek sebi napravim tako da mi valja. Problem je jedino taj, što sam ja ljen za kuvanje, ali onda kad se uhvatim posla, onda me ima po čitavoj kuhinji.

lazaruzic
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Zaječar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 9:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja i kuvanje nije bas za pohvalu ustvari,uopste nije za pricu Embarassed

The world is mine

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 19, 2007 2:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Konjanik je napisao/la sledeće:
pošto živim sam več 8-9 godina, primoran sam da sam se naučio kuvati. nisam neki kuvar, ali uvjek sebi napravim tako da mi valja. Problem je jedino taj, što sam ja ljen za kuvanje, ali onda kad se uhvatim posla, onda me ima po čitavoj kuhinji.

I sa mnom je apsolutno isti slucaj, jer sam i ja samac. Ne kuvam cesto jer znam da cu onda nekoliko dana [ako napravim vise nego sto je potrebno] jesti jednu te istu klopu.
Kaze mi drugar u vezi toga: "Skuvas npr. pasulj. Onda ga jedes, jedes, jedes dok ti ne izidje na usi. E, onda nastavis da jedes dok sve ne pojedes Very Happy"

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

turki
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 17 Feb 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 21, 2007 6:36 pm    Naslov poruke: kuvar Na vrh strane Na dno strane

Najbolji sprematelji hrane u svetu su kuvari a ne kuvarice.

ja znam da spremam svasta jer me je zivot na to natjerao a tako mislim da i svi muskarci mogu da nauce da kuvaju i spremaju .

samo sto se oni prave neke face Mad

[Edit by coco_bill: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]

cicmilos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 12 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja obozavam da przim palacinke, ali pod uslovom da ih neko prvo smuti Razz posto to jos nisam naucio.... a i znam da pravim supu iz kesica.... Mr. Green Mr. Green

TIHHI
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 06 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 07, 2008 4:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Palačinke i jaje na oko Mr. Green

trriper
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 19 Jan 2008
Mesto: Izgubljen negde daleko...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 9:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mene je kuvanje oduvek privlacilo i uvek sam voleo da budem za sporetom. Verovatno sam zato i zavrsio za kuvara (odnosno Kulinarskog Tehnicara).

Verovatno nije potrebno da spominjem da znam da kuvam Wink Very Happy

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 07, 2008 4:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Do pre par godina nisam hteo ni da pomsilim da udjem u kuhinju, ali sada sam sto kazu neka vrsta majstora sto se kuhinje tice.
Naletelo je jedno vreme da sam se bas zestoko zagrejao za kuhinju, poceo sam da trazim neke nove recepte po internetu, pa sam poceo da pravim neku kolikciju knjiga sa receptima...
Zena bi nekada znala da spremi jednom ili dva puta u nedelji rucak/veceru, a ja ostalim danima.
E sada se malo preokrenulo, posto ona ima vise vremena, sada je ona vise u kuhinji.

Primetio sam da su mi kolaci slaba tacka. Probao sam par njih da napravim, ali nijedan nije uspeo kako treba. Jedino sto je dobro uspelo su mekike i kiflice. Od lepih slatkih kolaca sam odustao. Ali zato pravljenje sladoleda mi ide od ruke.

Obozvam da spremim neki specijalitet.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Nicola_89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 14 Mar 2008
Mesto: Innsbruck/Beograd

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 14, 2008 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obozavam da kuvam devojci, znaci lud sam za tim, obozavam da spremim neku romanticnu veceru na kojoj cemo biti ja i ona samo, pa po nekad se desi dok je ona na poslu da ja spremim i za njene, i onda kad ona dodje zajedno svi jedemo Smile inace znam da spremam svasta Very Happy volim kuhinju Very Happy

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 17, 2008 11:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sto da ne... da imam malo vise volje samo bih tamo i bio

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Muskarci i kuhinja.. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  sledeća
Strana 9 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon