:: |
Autor |
Poruka |
alexa85 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 7

|
|
cao svima zanima me da li ko od vas koristi usb muzicke kartice i koje u muzickoj produkciji ili pustanju muzike. ja vec duze vreme koristim neke usb karte koje podrzavaju muzicke programe tipa : Traktor DJ studio, BPM Studio, PC DJ, Virtual DJ................
s obzirom da pustam muziku vec 7 godina ovaj softwer i hardver nudi fantasticne mogucnosti, bez preteranog vezbanja na profesionalnim cd playerima i brdu diskova. dobar hardver, softwer , lap-top , veliki hard disk li pomocni mobilni disk i vozi.......
|
|
|
|
|
 |
kymma Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 22

|
|
Nikad nisam koristio usb muzicke uvek idem da to budu pci, jer ipak dok sve to prodje preko usb-a moze da se desi da uspori malo, a kada je direktno u Mb onda pici.
Sto se tice muzike moram nesto da obrazlozim: jel si nekad probao da stavis plocu 45 i da je pustis na gramofon Technics ? Ako nisi onda brate moras da probas, odustao bi ti od tih mp3 gluposti.
Toliko
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
ma znam bre vrteo sam i ploce neko vreme, ali su mnogo veca ulaganja u ploce nego u mp3 muziku i CD ove, ja sam jako zadovoljan sa 2 pionira cd playera i lap-topom sa 2 izlaza, sve u svemu sta pustas od muzike i koliko ima svrhe koristiti gramofone ili ici na ovu drugu varijantu, probao sam od gramofona technics 1210 mk2 i vestax pdx 2000 gramofone.........
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
pa da , ali ne treba preterivati, ja u proseku za celo vece pustim do 15 pesama, cemo onda tolika fonoteka mp3 naslova he he
ipak da bi bio kvalitetan zvuk priotitet je externa zvucna kartica : creative, teratec ili maya....................
integrisani zvuk svira kao kanta kad se prikljuci na neki veci razglas, a i ne mogu da se korite 2 kanala sa pleyera do mixera..............
|
|
|
|
|
 |
Vlastimir@ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 17 Maj 2007 Poruke: 40

|
|
Ja možda nisam sluhista ko vi
Ali po meni mnogo su važniji zvučnici.
na samu karticu nikad nisam obraćao pažnju
|
_________________ Samo jedan može biti najboli a to nisi ti |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|