www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

USB Zvucne karte
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~
::  
Autor Poruka
alexa85
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Jul 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 10, 2007 2:28 pm    Naslov poruke: USB Zvucne karte Na vrh strane Na dno strane

cao svima zanima me da li ko od vas koristi usb muzicke kartice i koje u muzickoj produkciji ili pustanju muzike. ja vec duze vreme koristim neke usb karte koje podrzavaju muzicke programe tipa : Traktor DJ studio, BPM Studio, PC DJ, Virtual DJ................
s obzirom da pustam muziku vec 7 godina ovaj softwer i hardver nudi fantasticne mogucnosti, bez preteranog vezbanja na profesionalnim cd playerima i brdu diskova. dobar hardver, softwer , lap-top , veliki hard disk li pomocni mobilni disk i vozi....... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

kymma
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Dec 2005

indonesia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 12:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad nisam koristio usb muzicke uvek idem da to budu pci, jer ipak dok sve to prodje preko usb-a moze da se desi da uspori malo, a kada je direktno u Mb onda pici.

Sto se tice muzike moram nesto da obrazlozim: jel si nekad probao da stavis plocu 45 i da je pustis na gramofon Technics ? Ako nisi onda brate moras da probas, odustao bi ti od tih mp3 gluposti.

Toliko

alexa85
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 15, 2007 7:43 pm    Naslov poruke: he he Na vrh strane Na dno strane

ma znam bre vrteo sam i ploce neko vreme, ali su mnogo veca ulaganja u ploce nego u mp3 muziku i CD ove, ja sam jako zadovoljan sa 2 pionira cd playera i lap-topom sa 2 izlaza, sve u svemu sta pustas od muzike i koliko ima svrhe koristiti gramofone ili ici na ovu drugu varijantu, probao sam od gramofona technics 1210 mk2 i vestax pdx 2000 gramofone......... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

alexa85
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 16, 2007 11:04 am    Naslov poruke: he Na vrh strane Na dno strane

pa da , ali ne treba preterivati, ja u proseku za celo vece pustim do 15 pesama, cemo onda tolika fonoteka mp3 naslova he he
ipak da bi bio kvalitetan zvuk priotitet je externa zvucna kartica : creative, teratec ili maya....................
integrisani zvuk svira kao kanta kad se prikljuci na neki veci razglas, a i ne mogu da se korite 2 kanala sa pleyera do mixera.............. Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised

Vlastimir@
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 17 Maj 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 17, 2007 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja možda nisam sluhista ko vi Question
Ali po meni mnogo su važniji zvučnici.
na samu karticu nikad nisam obraćao pažnju

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~ -> USB Zvucne karte Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon