:: |
Autor |
Poruka |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
e jesi nasla koga ces pitait.....ja njega samo vidim kad ga prestignem
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
sergey nista se ti ne obaziri na ove prozivke naci tebe sana kako da dodas gasolinu
|
|
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
hehe...njemu treba posebna vrsta gasoline a za auto jedna operacija plasticna ce sve srediti 
|
|
 |

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
ako bude fin bit ce ono sve je moje tvojeeee onda ces ti vidjeti kad ti mahnemo
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
ma jah.....ja kolikko znam on ne voli male bubice....     
|
|
 |
sErgey Odomaćeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2007 Poruke: 1860 Mesto: rajvosa-raj na zemlji

|
|
tako je kono,zna jasko biti brz i problematičan kad mu se ukaže prilika
ma zna naden da te prozivke kod mene ne piju vode,jer ima stveri u kojima ja njega prestizem pa...
nego izgleda da će mo mi morati do dragstora po piće,ništa nam nedaju
i usput da kazem mogu ja čuda raditi i sa yugom
|
_________________ nisi valjda luda da se stidiš što si me prognala istočno od raja
bar se nasmiješi kada me vidiš,ostani đubre do kraja |
|
|
|
 |

|

|
|
e nije sve bitno u velicini navit ce se on
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
hahahah......a kad si to komsija se ponovio pa presao na yugu
|
|
 |

|

|
|
ma yugo je zakon parkiras ga di oces i ostavis kljuceve
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
mah vidjet ces i sama kono...
|
|
 |
sErgey Odomaćeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2007 Poruke: 1860 Mesto: rajvosa-raj na zemlji

|
|
ma kažem ti da mi nisu bitna sredstva nego prilika
ti boga mi ko da me ne znaš
hej kono pitaće naden na kraju da ga provozamo ali će onda moći samo u gepek
|
_________________ nisi valjda luda da se stidiš što si me prognala istočno od raja
bar se nasmiješi kada me vidiš,ostani đubre do kraja |
|
|
|
 |

|

|
|
nadene ja bih ovo lock na par minuta a onda fino lijepo zaduzi metlu i pometi glupost svakako
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|