:: |
Autor |
Poruka |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Nokia je bolja jer 1.poseduje operativni sistem
2. ima video telefoniju
3.ima podrsku za pregrst programa koji u mnogim slucajevima olaksavaju upotrebu telefona
|
|
|
toncek_zadar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Jun 2006 Poruke: 25
|
|
k750i je zakonn osobno ga imam i reka sam da ga ne dam za nista jedino cu kupiti novi k790 ili k800 mislim da su im telefoni zakon, a nokiju osobno ne volim i nikad je nisam imao jel su im svi telefoni na isti foru.
|
_________________ TONI |
|
|
|
|
Lane25 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 145
|
|
ja imam 750i i odusevljen sam
|
|
|
|
|
|
297 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 21
|
|
na k750i je sr**je onaj dzojstik, bolja je nokia
|
|
|
|
|
|
Sonezi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 68
|
|
Ma kakva Nokia,Sony je Sony!
|
|
|
|
|
|
*PEJKO* *zvani zajebani*
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 1251 Mesto: Ljubljana<~>Čečava
|
|
|
|
|
markozutic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 57 Mesto: Pancevo
|
|
E slusaj, SE k750 ima moja sestra, telefon je sa fabrickim softverom , spor je , trokira, buguje... kad otvara slike treba mu 100 godina,,, slike kamerom u zatvorenom su lose, a video snimci najlosiji moguci , joystick ce ti se pokvariti , ...NOKIA je NOKIA, to je prica za sebe, super kamera, odlican zoom... a da ne govorim o Symbianu i njegovim prednostima, ali preporucio bih ti da Uzmes Nokiu N70 (ja je imam i zadovoljan sam) jer je malo skuplja od 6680/6681,,, a jedino sto je nokia veca od SE pa ako ti treba mali telefon , onda uzmi k750 ali ne bih ti to preporucio.... !PozzZ... nadam se da ces se odluciti za pravu stvar !
I jos nesto, dobro razmisli za sta ti treba telefon. pa oda vidi koji telefon ima da ponudi ono sto tebi treba i onda se odluci, nemoj da uzimas telefon po misljenju drugih ljudi jer ces se garantovano zajeb*t.... vudi sta ti treba i to kupi !! pozz
|
_________________ Samo oni sa otvorenim umom primaju mudrost, samo oni sa otvorenim srce primaju ljubav, i samo oni sa dobrim dupetom primaju poruke od mene. ))) |
|
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
Citat: | telefon je sa fabrickim softverom , spor je , trokira, buguje... kad otvara slike treba mu 100 godina,,, slike kamerom u zatvorenom su lose, a video snimci najlosiji moguci , joystick ce ti se pokvariti |
upravo tako
|
|
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Hmmmmm,Imam k750i, i prezadovoljan sam ali kao sto neko rece
Nokia je Nokia
Ipak bi uzeo Nokiu!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|