:: |
Autor |
Poruka |
^^NESA^^ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Mar 2005 Poruke: 160 Mesto: PROKUPLjE

|
|
Pa hvala na pesmi, nije bilo problema sa downloadom. Hvala jos jednom, a za ovu od Zeljka Samardzica, ako je slucajno nadjete pustite mi i nju. E sad sam se setio, drug mi trazio od Kemala Malovcica pesma Burma. Ja je iskreno ne znam, tako da ako i na nju naletite pustite i nju. POZDRAV
|
|
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
|
|
 |

|

|
|
Poz narode, evo treba mi sad jos jedna pesma. Peva Mitar Miric, a pesma se valjda zove Prvi sastanak. Aj ako neko ima nek mi pusti na mail nesic_milanche@yahoo.com
P O Z
|
|
|
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
|
|
 |

|

|
|
Pozdrav narode. Evo sad mi treba pesma od Maje Odzaklijevske. Mislim da se zove Ti si taj sto luduje. Uglavnom, ako se ne zove tako, tako idu reci u jednom delu i refrenu. Eto, ako neko ima tu pesmu nek mi pusti na nesic_milanche@yahoo.com
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Poslata Maja
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
poz narode. E treba mi jedna pesma pa reko da se vama ovde obratim. Evo naslova: "DJ Frenky - Idi sad druze moj". Ako neko ima nek mi je pusti na mail: nesic_milanche@yahoo.com
POZ
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|

|
|
Poslato
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
E ~SonicLady~ hvala ti na pesmi. Evo puno ti se zahvaljuje moja drugarica. Udavi me zbog te pesme tako da sam ti duznik. POZ
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Poz opet narode. Evo meni opet zatrebala jedna pesma. Peva Rade Kosmajac valjda, a pesma se zove LUTAM. Ide na ovaj fazon:
Luuuuutam, pa gde stignem i onako mi svejedno
covek sam bez srca i bez smisla od kad nismo zajedno.
Tako nekako. Aj ako neko ima neka mi pusti na vec sigurno poznat mail.
HVALA UNAPRED!!!
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|

|
|
Poslato
|
|
|
|
 |

|

|
|
Evo pozdrav ponovo narode. Sad trazim pesmu od Serifa Konjevica PUSTI ME VEC JEDNOM. Imam jednu verziju, ali je uzivo,ali mi se ne svidja bas, pa ako neko ima original odpevano neka mi pusti na mail nesic_milanche@yahoo.com
Aj pozdrav za sve
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|