:: |
Autor |
Poruka |
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
Koristim Dial-up konekciju.Pri konekciji pre mi se cuo zvuk,a sada ne.Znam da ima opcija da se podesi,ali da li zna neko gde je ta opcija posto ja nisam siguran da je tu gde ja mislim?
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Control Panel > Phone and Modem Options > Modems > Properties > Modem
I tu imas da pojacas/ukljucis ton ...
|
|
|
m4rk0 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Jan 2004 Poruke: 173 Mesto: Majur
|
|
Kod nekih modema, zvuk se javlja pri instalaciji novijih drajvera.
|
_________________ eZine sa najboljim tutorijalima iz oblasti informatike NA NASEM JEZIKU.
۩ MaYuR ghhet00 ۩
Tutoriali na srpskom jeziku |
|
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
|
|
Zoran_Karavla je napisao/la sledeće: | Control Panel > Phone and Modem Options > Modems > Properties > Modem
I tu imas da pojacas/ukljucis ton ... |
Sve je pojacano, ali se opet ne cuje ton.
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
A dobro, ako ti modem normalno radi, da li ti je zaista bitno dal se cuje ili ne?
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
upravo tako,to se sigurno poje.alo nesto u vezi drajvera s windowsom sto se i meni dogadjalo dok sam bio na DU-u...
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
|
|
Zoran_Karavla je napisao/la sledeće: | A dobro, ako ti modem normalno radi, da li ti je zaista bitno dal se cuje ili ne? |
Nije obavezno ali bih ja hteo.
|
|
|
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
|
|
Zamenio sam mesto sa Tv karticom i sada se cujezvuk jer sam ponovo instalirao drajvere.
|
|
|
|
|
|
spider88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 7 Mesto: Uzice
|
|
milicik je napisao/la sledeće: | Zamenio sam mesto sa Tv karticom i sada se cujezvuk jer sam ponovo instalirao drajvere. |
Drajveri mogu da naprave chuda! Npr. meni je non-stop pokazivalo neke 3 linije na monitoru, ja mislio da mi se katodna cev neshto zeznula, medjutim ja preinstaliram sistem, ubacim sveze drivere i sada je ok!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|