:: |
Autor |
Poruka |
sizerska Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 97 Mesto: Beograd
|
|
Bas ste se raspisali.....Namucili ste me dok sam sve procitala.
Slodobna ljubav.... Jako zanimljiv sklop reci. Cim volis ti vise nisi slobodan, stalno razmislajas i mislis o toj osobi, ta osoba ti zaokupi veci deo dana. Koliko sam te razumela ti volis dve osobe u isto vreme?! Moram sa se slozim sa @Veljom, ne moguce je da volis te dve osobe isto. Uvek ce se jedna isticati od druge. Mislim da si zbunjena. Obe osobe te privlace, ok to je tacno, kome se jos to nije desilo, ali moras se zapitati koju volis? Cije stavove i ponasanje mozes da trpis i to zelis, ko ti je blizi srcu, s' kim se bolje slazes u krevetu? Banalne stvari, ali jako vazne za jednu stabilnu vezu. Po meni samo jedna ljubav u jedno vreme. Ne mozes da se upustis i opustis u tim vezama, ne dajes 100% od sebe. Po meni ti moras da sednes i da vidis sta zelis.
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Moze se voleti vise osoba, ali na razlicit nacin... Ali, valjda kad nekog volis - tog nekog ne zelis da vidis da je povredjen zbog tebe, pa ces malo i paziti sta radis.
Jer, svakog od nas privuce druga osoba (pored decka), ili se zaljubi ili zavoli vremenom itd. ali tad se ne gledaju samo tvoje potrebe!
Ti lutas, imas verovatno i strah da neces samo jednog muskarca voleti citavim srcem i sto je jos bitnije biti mu verna, ali zar svi mi nemamo taj strah? U pitanju je samo kontrola, ali ti ne zelis da se kontrolises! Jer, zasto bi ti unistila svoju slobodu zbog neke druge osobe kad je danas ionako sve relativno.... Nemoj me pogresno razumeti - ali mislim da si malo sebicna. Mislis samo na svoje potrebe, a isto tako ne razmisljas da i druga strana ulaze odredjeni napor da ne zavrsi sa nekim koga je trenutno zavolio ili mu se dopada. Pa koliko bi samo brakova propalo da svi razmisljaju na takav nacin?
A svakako ce se nekad naci osoba koja ce te u potpunosti zadovoljiti... u svakom smislu.
Poz!
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
MariY00s Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 74
|
|
Ljubav josh i slobodna ne postoji...
|
|
|
|
|
|
emotivnalooda Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 124 Mesto: Subotica-Palic
|
|
slobodna ljubav..hm..ako to postoji onda postoji i zarobljena ljubav jel?
Ja sam slobodna volela ne volela,mislim da je to stvar glave...
|
_________________ Toliko koliko sam ja slaba ti nikad neces biti jak.. |
|
|
|
|
RedStarGirl Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 307
|
|
slobodna ljubav što da ne, i tako je život kratak
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
svoje srce možes djeliti samo s jednom osobom..onda je to prava ljubav...a ovako ne..ovo je samo želja da budes voljena ali ne voliš u potpunosti...
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
ljubav i sloboda su meni dva pojma koji ne idu bas previse zajedno
svi smo mi na svoju ruku cak i kad nadjemo osobu koja nam odgovara (skoro) u svemu, zrtvovanja su obavezna:
menjaju se navike,dodaju se ili menjaju prijatelji,mesta izlazaka,itd,itd.
ne moze se biti sa nekim kao sto se je bilo sam(a).
eh pa sad,ako se nastavi ponasati kao sam(a) u ljubavi to se pretvara u cisti individualizam i neizbezno dolazi do sukoba.
u ljubavi gde jednome pocinje sloboda,
drugome postaje ta ista ljubav robija
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Slobodna ljubav je, bar mislim, ona ljubav izmedju dvi osobe koja u suštini više vezuje nego rić sloboda. Recimo ona u kojoj je dozvoljena, postoji, sloboda zbog toga sto postoji ono duboko poverenje. Zato je slobodna, oslobodjena ljubomore i ostalih stvari koje se javljaju tamo gde postoje nepoverenje i nesigurnost. Sloboda druženja sa drugim ljudima, sa upoznavanjem novih, jer dvoje ljudi ne mogu biti jedno drugom cijeli svjet.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|