:: |
Autor |
Poruka |
slalaz Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 531
|
|
idem vec dvije godine na aerobik i super mi ide.skinula sam neko kilo i sto je najbitnije nabila sam kondiciju i naravno misice,narocito su mi se listovi fino oblikovali.
|
_________________ can't stop my spinning head |
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Volim aerobik ali mi je nekako drazi fitnes...
|
|
|
|
|
|
Ivvana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 27 Mesto: Beograd
|
|
Sada imate i mix aerobik-to mi deluje mnogo zanimljivije
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
obozavam ici na aerobik, volim raditi vezbe za stomak i ruke to su mi najdraze vezbe
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
aerobik mi je fora, no sad imam knjigu za fitnes striptiz i tamo ima dosta vježbi, meni su odlične , za leđa i istezanje, te oblikovanje tijela, malo i učenja striptiza
kad za aerobik nema trenutno vremena, al mi je puno bolje od: fitnesa (uvijek iste dosadne sprave vježbe, znoj na spravama, bljak, stari perverznjaci koji vam se uvaljuju, a i stvorih prevelike mišiće na nogama), pilates i jogu ne bi nikada jer ne vidim svrhu te vježbe, zaspim dok pomaknem jednu ruku ili nogu... koma
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
aerobic je bezveze.samo se malo istegnes i to je to.ja bi nesto sto nabija misice.godinu dana sam isla na aerobic i nis sam sam se osjecala super gipkom, drugo nis.ne znam mozda nisam dobro vjezbala il kaj ja znam al ja bi i dalje nes sto ce mi dat misice a opet da ne napravim od sebe musko.
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
a onako...najbolje je mix Znači elementi aerobica, boksa, pilatesa i slično
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Pa ja sam isla jedno vreme na aerobik....malo mi je bio dosadan....nisam se preterano umarala.....jedino mi je odgovaralo sto se radi puno trbusnjaka....inache mi treba neshto zivlje,kao recimo tae-bo...super je...
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|