:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Pratite li uopće neke modne kanale, poput FashionTV-a?
Idete li na modne revije, da li ste nekad bili?
Da li Vas nešto zainteresira kad ugledate na TV-u i pomislite ,,Baš bih to voljela/o da imam?
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
a ponekad fogledam feshion tv i odem kad bude feshion week u sarajevu nije an odmet moze se nes fino vidjeti, svidjeti, ukrasti par detalja, aa pitam se koju to zenu ne zainteresira neki fini komadic odjece
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
kad jedem nešto u kuhinji pogledam Fashion TV ili ostale kanale poput tog. A to što vidi i ako mi se svidi kupim(što da ne ) Inače imam svoj stil oblačenja i najviše me ranije nerviralo kad me neko zeza kako sam obučen, a sad sam razumeo da tako i treba da bude(znamo svi zašto) finish
|
|
|
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593
|
|
uvek pratim kad znam da ce biti....obozavam to
|
|
|
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Pratim i ponekad odem..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
ne pratim, išla sam samo jednom jer sam morala zbog posla
|
|
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Ne pratim ih, meni je to malo dosadno...
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
nekad sam išla češće ali sad baš slabo.
frendica mi je ovdje u modnoj agenciji i onda me nekad upiše na listu kao propusnica i ja se lijepo uguram u prvi,drugi red dobijem free pićence i gledam reviju.
zanimljivo mi je gledat to čisto kao neki event, ili da možda vidim neki dio odjeće koji bi me inspirisao da to kupim, ali ništa posebno..
|
|
|
|
|
|
nikita123n Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 100 Mesto: Tako blizu...a tako daleko!
|
|
obicno gledam FTV...a imala sam priliku da par puta odem na revije...i super je...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|