:: |
Autor |
Poruka |
Miss Nikakve Sanse Odomaćeni član

|
Godine: 47
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1596 Mesto: Zagreb :)

|
|
Jedan je kineski bračni par prodao svog novorođenog sina, kupivši od zarađene svote dva nova mobitela. 'Majka' je policajcima rekla kako nije znala da je prodaja djeteta nezakonita
32-godišnji muškarac i njegova 22-godišnja supruga prodali su pet dana staro muško novorođenče za svotu od 13.000 juana (oko 1.600 dolara) iskoristivši taj novac za kupnju dvaju novih mobitela.
Nakon što je pobješnjeli brat 32-godišnjeg Kineza prijavio supružnike policiji, oni su uhićeni.
Majka muškog novorođenčeta policajcima je rekla kako nije znala da je prodaja djeteta nezakonita, prenosi list South China Morning Post.
|
_________________ :93: Mi plešemo... la la lala... cijeli dan i noć... :93: :50: |
|
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
e znao sam da su ludi ali ovolko.... stvarno je previse...
|
|
|
|
|
 |
sekula_au Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija

|
|
svasta stvarno je svijet poludio
|
|
|
|
|
 |
milky Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2003 Poruke: 2 Mesto: Danska

|
|
Ma ovo ce postati praksa u buduce u Kini... i onako ih ima ko Kineza... :biggrin:
|
|
|
|
|
 |
acabg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 44

|
|
Svasta ima na ovome svetu strasno
|
|
|
|
|
 |
vineto Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 10

|
|
Ne treba da se veruje u sve,, slicna prica sam cuo,, ali taj put su bili iz albanije
|
|
|
|
|
 |
miki10 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 156

|
|
To me uopste ne iznenadjuje jer su (ne)ljudi sposobni za mnogo gore stvari i uzase od kojih se dize kosa na glavi. Postoje mnogi pripadnici najnizih drustvenih slojeva koji su na sve spremni i ne poseduju nikakve kvalitete.
|
|
|
|
|
 |
Mixipro Odomaćeni član

|
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 1091

|
|
Pametni ljudi na vreme se resili decijih muka
|
|
|
|
|
 |
thorn Odomaćeni član

|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031

|
|
auuu.....mislila sam da sam do sada sve cula, ali ovo je prevrsilo svaku meru.......ove treba na vesala......ili i njih prodati, da rade na nekom polju rize kao robovi.......
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|