:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
LJIG: Osmoro putnika je teže, a desetoro lakše povređeno u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod LJiga, rekao je agenciji Beta dežurni lekar Doma zdravlja u LJigu Miša Jović.
Autobus užičkog prevoznika ”Raketa koji je saobraćao na liniji Beograd-Zlatibor prevrnuo se juče ujutru u selu Štavici kod LJiga. Svi povređeni su sa tri sanitetska vozila i dva taksija prebačeni u beogradski Urgentni centar, pošto im je ukazana prva pomoć u ljiškom Domu zdravlja.
Povređeni su Nataša Hrkalović (1975) iz Beograda, Dragana Jasnić (1968) i njena kći Jelena (2000) iz Beograda, Vesna Mijalkova (1946) iz Beograda, kao i jedan francuski državljanin čiji lični podaci nisu notirani u knjizi protokola.
U beogradski Urgentni centar upućeni su i Gordana Gavrilović (1963) iz Beograda, Vladislav Suyum (1978) iz Užica, Slobodan Lončar (1971) iz Čajetine, Stevan Lašnić (1975) iz Surčina, Nataša Luškić (1978) iz Beograda, Marko Anđelković (1980) iz Kraljeva i lekar Zorica Aleksandrić (1954) iz Beograda.
Povređeni su i Marinko Ristić iz Pirota, Radiša Roblić (1960), Aleksandar Lemajić (1978) za koje nema podataka odakle su, kao i Zorica Popovac (1947) iz Zrenjanina i Jasmina Aleksić (1971) iz Železnika.
Povređen je i vozač autobusa Vladan Kuprešić (1972) iz Užica. NJemu je ukazana pomoću u Domu zdravlja u LJigu, a u prisustvu policije uzeta mu je krv na alko test.
Kuprešić je vozio ”Raketin autobus na liniji Beograd-Zlatibor, a u 9.15 na Ibarskoj magistrali u selu Štavica kod LJiga, iz još uvek neutvrđenih razloga, nije uspeo da ga zadrži na kolovozu i prevrnuo ga je na bok, pošto mu je prethodno zadnji levi točak sišao sa kolovoza.
Dežurni istražni sudija Opštinskog suda u LJigu Dragan Radojević, po obavljenom uviđaju, rekao je agenciji Beta da od ”stepena težine povreda putnika iz autobusa zavisi da li će odrediti pritvor vozaču Kuprešiću, koji je zadržan u policijskoj stanici. (Beta)
|
|
 |
Bomago Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Mar 2005 Poruke: 1

|
|
Cuo sam da je vozac autobusa divljao a put je bio nikad gori, prekriven snegom
|
|
|
|
|
 |
orgazmo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 55
Datum registracije: 12 Jun 2004 Poruke: 20 Mesto: lazarevac

|
|
[col
or=green] [/color]
Mislim da bi vozaci Uzicke "Rakete" trebali da idi na specijalisticke preglede jer im to nije prvi put sto se desava.Kako li dobijaju dozvole voleo bih da znam.Pogledajte samo kako se ponasaju na putu do mora.Uopste nemaju saobracajne kulture.Ne bih se vozio sa njima da mi plate.
|
|
|
|
|
 |
djomlapa Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Okt 2004 Poruke: 521 Mesto: Zrenjanin

|
|
i ja sam cuo da je vozac divljao po putu !
mora da je pride bio i pijan !
ma strasnoooo......
|
|
|
|
|
 |
danzka Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 40

|
|
strasno!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|