:: |
Koče osvojiti ligu šampiona? |
Milan |
|
60% |
[ 3 ] |
Liverpool |
|
40% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 5 |
|
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Nadam se da ce u finalu dobiti Liverpool.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
*PEJKO* *zvani zajebani*
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 1251 Mesto: Ljubljana<~>Čečava
|
|
Ko po vašem mišljenju od ova dva finalista lige šampiona bolje igra? Dali more Liverpul ponovno posle dvije godine da osvoji tituli ili je sad naredu Milan?
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Ja mislim da ce pobediti Milan, kako su igrali protiv Mancester svaka cast
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
mimi_kapone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 107 Mesto: Jug
|
|
Hm... Tesko je reci sta ce se tacno desiti.. Obe dobre ekipe i zasluzeno su u finalu. Ja bih voleo da pobedi liverpul, milan bas ne volim!
|
_________________ Pozdrav od fenomenomenalnog, jedinstvenog, neprikosnovenog, posebnog i ne ponovljivog Miiiiiiimiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa Kaaaappooooneeeeeeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
emirzen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 91
|
|
iako nas je liverpul izbacio na penale draži mi je od milana mada i tamo imam dragih igraća kao kaka sedorf maldini ne znam za koga ću navijat
zna li neko možda forum navijača čelzija sa ovih prostora da je na našem jeziku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
21. maj 2007. | Izvor: B92 | Aleksa Gutović
Fandel sudi finale Lige šampiona
Nemački sudija Herbert Fandel sudiće finalnu utakmicu Lige šampiona između Milana i Liverpula, potvrdila je UEFA. 43-godišnji Nemac je tako dobio bitku sa Slovakom Lubošom Mihelom, koji je bio drugi kandidat. UEFA je u saopštenju rekla da će to Fandelu biti prvi put da sudi u Atini, i dodala da mu finalisti Lige šampiona nisu strani.
Mediji u Italiji su istakli da Liverpul nije pobedio ni u jednom od tri meča u kojima je Fandel bio sudija.
Sa druge strane, Fandel je na mečevima Milana bio sudija pet puta, a Milanezi u tim utakmicama imaju skor od svih pet pobeda i samo jednog primljenog gola.
Kontroverza je da Liverpul te tri utakmice nije postigao nijedan gol – poraz od Valensije 2:0, u septembru 2002. remi sa Čelsijem 0:0, u decembru 2005. i poraz od Barselone na Enfildu 1:0 u martu ove godine.
Fandel je postao internacionalni sudija 1998. godine, a od tada je vodio 69 međunarodnih utakmica.
|
|
|
|
|
|
|
|
22. maj 2007. | Izvor: B92 | MR
Kaka: Atina prilika za iskupljenje
Jedan od najboljih fudbalera Milana, Brazilac Kaka izjavio je da i dalje nije prežalio poraz od Liverpula u finalu Lige šampiona, 2005. godine u Istanbulu, ali da pred ovogodišnje finale istih rivala, koje se igra u sredu u Atini (direktan prenos, TV B92, 20:45) ne razmišlja o osveti, već o upisivanju svog imena u istoriju najjačeg evropskog klupskog takmičenja.
"Ne govorim o osveti, jer je to finale sada prošlost. Upisano je u istoriju da je Liverpul bio šampion, a sada mi imamo priliku da se iskupimo i ostavimo svoj trag. Nadam se da će rezultat sada biti drugačiji", izjavio je Kaka.
Podsetimo, Milan je u istanbulskom finalu ispustio prednost od 3:0 i na kraju izgubio na penale.
Za razliku od trenera Karla Ančelotija, koji smatra da je Liverpul najlošiji od tri engleska tima koja su igrala u polufinalu ovogodišnjeg takmičenja, Kaka ima samo reči hvale za tim sa Enfilda, a naročito za kapitena Stivena Džerarda.
"Postigli su mnogo golova i pobedili velike timove. Džerard je odličan fudbaler. Kompletan je igrač i pravi vođa. Voleo bi da ga imam u svom timu", kaže Kaka.
Ubedljivo najbolji strelac Lige šampiona ove sezone sa 10 pogodaka smatra da je Milan favorit u finalu, zbog odlične forme u završnici sezone:
"Igrali smo odlično u prethodnim rundama i veoma motivisani ušli u finale. Prošli smo kroz teške trenutke ove sezone, ali smo najbolji onda kada je najvažnije, u finišu sezone. Očekujem pobedu Milana", dodaje sjajni Brazilac.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ajmo svi ruke gore!
Napred, napred Liverpul ! ! !
Nadam se da ce veceras pobediti upravo on!!!
|
_________________ Pozdrav od fenomenomenalnog, jedinstvenog, neprikosnovenog, posebnog i ne ponovljivog Miiiiiiimiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa Kaaaappooooneeeeeeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
23. maj 2007. | Izvor: B92 | Vladimir Novaković
Inzagi doneo titulu Milanu - 2:1
Fudbaleri Milana osvojili su titulu šampiona Evrope sedmi put u istoriju i prvi put od 2003. godine. Rosoneri su u veoma slabom atinskom finalu pobedili Liverpul rezultatom 2:1, a oba gola za nove evropske prvake postigao je Filipo Inzagi, u 45. i 83. minutu. Jedini gol za Liverpul postigao je Dirk Kajt u 93. minutu. Utakmica ni izbliza nije dostigla istanbulsko finale iz 2005, ni po kvalitetu, ni po uzbudljivosti.
Tokom prvih 45 minuta obe ekipe više su se trudile da onemoguće rivala nego da ugroze gol protivnika.
To je rezultiralo samo jednim atraktivnim prodorm Kake, uz dve poluprilike za Liverpul.
Prvi gol na utakmici pao je u 45. minutu – Andrea Pirlo je izveo slobodni udarac, a lopta je zakačila Pipa Inzagija i prevarila Hosea Rejnu.
Liverpul je u nastavku pokušavao da napadne, ali mu je to veoma retko uspevalo.
Najbolju priliku na utakmici imao je Stiven Džerard, koji je u 63. minutu izašao sâm pre Didu sa poluleve pozicije, idealne za dešnjaka, ali je njegov udarac bio daleko ispod nivoa na koji smo navikli od kapitena Liverpula.
U nastavku meča Liverpul je pokušavao uglavnom udarcima sa distance, a u 77. minutu u igru je ubačen i Piter Krauč. Gol je usledio brzo, ali na suprotnoj strani.
APKaka je uputio idealan pâs iza odbrane Liverpula, Pipo Inzagi je primio loptu i poslao je sasvim lagano, ispod Rejne. Lopta se sporo ušetala u mrežu, posle čega je Milan praktično obezbedio pobedu.
U finišu su igrači Liverpula još pojačali, ali su njihove greške olakšale posao rivalima, a duga pauza koju je prouzrokovao Inzagi držanjem za stomak nije uticala da Fandel produži meč više od tri minuta.
Minut pre isteka 90 minuta Liverpul ipak postiže gol – posle kornera najbolji u skoku bio je Danijel Oger, lopta je zakačila Paola Maldinija i stigla do usamljenog Dirka Kajta na zadnjoj stativi.
Holanđanin ej bio u očiglednoj ofsajd poziciji, ali to nije sankcionisano, pa je Liverpul imao četiri minuta za novi veliki preokret. Ipak, istorija se nije ponovila.
Paolo Maldini je tako dobio priliku da drugi put podigne pehar Lige šampiona (posle 2003. godine), drugi put postane prvak Evrope u Atini (posle 1994) i stigne do svoje pete titule.
O načinu na koji je igrana utakmica najbolje govori odnos šuteva u okvir gola: Liverpul 4, Milan 3. Milanu je tokom meča suđeno 15, a Liverpulu 27 faulova, a u korenrima prednost je bila na strani Engleza - 6:4.
Sudija Herbert Fandel je održao tradiciju - Liverpul je izgubio treći put u četiri meča koje je on vodio (uz remi) i konačno da prvi gol, dok su Rosoneri zabeležili i šestu pobedu u šest pokušaja.
|
|
|
|
|
|
|
|
24. maj 2007. | Izvor: Sport | Ana Kržavac
Džerard:„Milan je zaslužio pobedu“
Kapiten Liverpula Stiven Džerard nije štedeo reči hvale na račun svojih protivnika iz finala, fudbalera AC Milana.
„Verujem da je Milan zaslužio pobedu, oni su jednostavno fantastičan tim sa mnogo iskustva. Mi smo titulu uzeli pre dve godine; tada su oni digli glavu i nastavili dalje, i sad su ponovo na vrhu Evrope.To je upravo ono što i mi sada treba da uradimo- da dignemo glavu i nastavimo dalje. Imamo jako dobar tim i verujem da ubrzo možemo ponovo igrati u finalu, pa i uzeti titulu.“
Ćavi Alonso na sve to dodaje:
„ Dobro smo se držali, ali nas je prvi Inzagijev gol poremetio. Hteli smo ponovo da silovito napadnemo na početku drugog poluvremena, ali oni su nas sprečili u tome. Mi smo igrali na ideju, dok je Milan svojim iskustvom odlučivao u nijansama. Pravda? To je fudbal, ovo su sve epizode. Pre dve godine sreća je bila naklonjena nama, ove godine je bila njima. Svaka godina nam donosi nešto novo; videćemo šta će biti dalje.“
|
|
|
|
|
|
|
|
E koje sra... pobedi milan!
Bas sam se smorio!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|