www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Šta vas nervira kod devojaka, uglavnom?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
sasaklaric
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Mar 2005
Mesto: rijeka

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 18, 2007 9:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

piskav glas, sto puno melju, blebeću bez veze, puno su wc-u, histerične, cmizdre, slabo voze, slabo igraju play station....
p.s. svaka čast izuzetcima (a ima ih)

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 19, 2007 3:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1.stidljivost
2.skriveni osecaji
3.lazno predstavljanje Wink

Darko_90
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 34

Datum registracije: 06 Mar 2007
Mesto: Za kompom

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 25, 2007 10:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

CaCaDoo je napisao/la sledeće:
Nervira me sto su ponekad tako tvrdoglave

slazem se,ali ne ponekad one su stalno tvrdoglave

jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

Godine: 34

Datum registracije: 18 Mar 2005
Mesto: krusevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 04, 2007 12:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa Boze,uglavnom vas sve nervira PMS-kao da smo mi krive sto ga imamo,mislite to je lako Very Happy !!!!!NNije tacno da su sve isfolirane,prepotentne i namazane,takve su samo lako uocljive,a mi normalne,retko ko nas primeti!!!!Ali kad nas primete e onda je super!!!!Uostalom niko nije bas savrsen Rolling Eyes

malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek

ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem

ja..

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 04, 2007 12:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada se glupo ponasa i psuje...
A i piskav glas me nervira...

*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 9:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mozda me ovo i jedino nervira. to je sto zenske ne traze onog ko najvise vredi vec onog koji je na najboljoj ceni!

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 9:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ajde sad da dodam i ja nesto posto se spominju sve zene koliko vidim e pa i ja sam jedna .... Mi zene smo posebne ako hocete volite nas takve ako necete ko vas sise....A vi muskarci imate 2 puta vise mana od nas budite uvereni. Ja cu reci svoje mane koje su nekima drage: tvrdogla, razmazena, arogantna....ali to su 3 mane a da ne pricam tek kakve su mi dobre mane

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 10:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^^Bolje nemoj. Rolling Eyes
Kad su ti vec mane takve kakve jesu...

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

sErgey
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Mar 2007
Mesto: rajvosa-raj na zemlji

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 4:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

definitivno me najviše nervira glupo ponašnje
džaba joj sve kad se ne ponaša u skladu sa svojim godinama i kad ne konta najprostije šale

turki
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 17 Feb 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 21, 2007 6:53 pm    Naslov poruke: nervoza Na vrh strane Na dno strane

mene najvise nervira kad cuti i samo gleda jel joj suknjica dobro namjestena

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 22, 2007 5:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najgore mi je sto moram da naucim da joj citam misli i puno da vezbam telepatiju. Sad

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

^^CRNOGORKA^^
~..Hail Mary..~
~..Hail Mary..~

Datum registracije: 08 Maj 2007

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 23, 2007 5:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se mene tice, kod nekih cura me nervira to sto se foliraju, utripovane su, puno zahtijevaju od momka, misle da su centar svijeta i kao sto kazu ovdje neki - piskav glas, glupo ponasanje koje podrazumijeva psovanje i bucno pricanje ili svadjanje u sred grada - sto lici samo na seljanke. . .
Nervira me i to kad se prenemazu i kukaju za svaku sitnicu.
Kad se oblace previse prosto, i kad stavljaju ''kilo'' sminke, i ispadnu nakazno, nervira me i to kad su neobrazovane - glupe, prave se da su neki mozak a ni jednu knjigu procitale nijesu.

Ali nijesu sve takve, naravno. 8)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Šta vas nervira kod devojaka, uglavnom? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  sledeća
Strana 10 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon