:: |
Autor |
Poruka |
Miss Nikakve Sanse Odomaćeni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1596 Mesto: Zagreb :)

|
|
PLOVDIV - Nov svjetski rekord u količini alkohola u krvi postavio je Bugarin kojemu je policija izmjerila nevjerojatnih 9,14 promila! Petak Petrov, pijanac rekorder, bio je pri svijesti unatoč golemoj količini alkohola koji je popio, a policija ga je otkrila nakon što je skrivio prometnu nesreću u kojoj je i sam ozlijeđen.
Tijekom istrage policija je provjerila je li vozač pio, prenose lokalni mediji u Plovdivu, a kad je dobila zapanjujući rezultat, zaključila je da on ne može biti točan te je pretragu ponavljala četiri puta. Svi testovi pokazali su jednako, pa je zaključeno da je Petrov popio najmanje dvije litre žestokog pića. (zod)
|
_________________ :93: Mi plešemo... la la lala... cijeli dan i noć... :93: :50: |
|
|
|
 |
stamenid Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN

|
|
samo 2 litre a onako se ubio...?
MASHALA!!!!
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
 |
acabg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 44

|
|
Kuku sa toliko promila alkohola u krvi ja bi odavno bio u vecna lovista
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|