:: |
Autor |
Poruka |
medonja89 Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 322
|
|
darko
i lepsi je i ima lepsi glas a i publika ga vise voli
|
|
|
|
|
|
*PEJKO* *zvani zajebani*
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 1251 Mesto: Ljubljana<~>Čečava
|
|
odlični su obojica ali ipak je za mene malo bolji Darko
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Ma Darko je the man
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Lane86 je napisao/la sledeće: | Ivankamaza je napisao/la sledeće: | Koji je bolji, uspesniji, ko ima lepsi glas ?
Neznam stvarno za koga da glasam, i jedan i drugi su dobri, imala sam cast da ih vidim u Parizu dva puta. Imaju talenat to je sigurno. |
Pa ne znam ko bolje peva i koji je uspešniji, ali ja lično više volim da slušam Nemanju Nikolić, svidja mi se njegov glas (sličan je glasu Tome Zdravković), i Darko mi izgleda mnogo "nabedjeno", tako da u svakom pogledu Nemanja Nikolić... |
Potpisujem, jer Nemanja ima i neki odma poznatljiv glas
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Nemanja, iako ni Darko nije los
|
|
|
|
|
|
Tha_A Upućeni član
|
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 365
|
|
Kao osobe, svojom pojavom su mu oboje nekako.. Antipaticni. Blago receno.
E sad, kad bi ih samo slosau, znaci da ih ne gledam. Paa... Ne znam, meni Darko ima nekako "ljepsi" glas, iako mi i Nemanjin nije los. Stovise, jako je dobar.
E sad. Pjesme. Meni se osobno ne dopadaju njihove pjesme. " Ona, ona" mi se svidjela s Darkinog prvog albuma, "Bebo moja" s Nemanjinog.
S novih albuma mi se ne svidja niti jedna pjesma, ne znam ni ja zasto. A bas sam se Nadao od Darke da ce mu biti dobar album. No, sto se moze.
I tako, da skrstim. Maleno prednost dajem Nemanji zbog pjesme "Sudbina", koju pjeva sa Slavicom. Slavica je presudila 8) . Kad Darko napravi duet sa Slavicom, pricat cemo opet lol.
|
|
|
Ninaa Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539
|
|
Darko jer je i simpaticniji , a i njegove pesme su mi bolje...........
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza |
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
Darko Filipovic i je bolji.. i po pesmama koje peva a i po izgledu
|
|
|
|
|
|
telulu Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 280
|
|
Ma tu su negdje. Nemanja je simpatičniji, Darko je malo retardan ali ima bolji glas.
|
|
|
laza1990 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Dec 2007 Poruke: 120 Mesto: Capital city for Nish - Medoshevatz
|
|
po mom misljenju Darko bolje peva i imao je bolje hitove od Nemanje,
ali ipak od njih dvojice najvise mi se svidja pesma Leto - Nemanja
|
_________________ Fuck the pepsi, fuck the pizza all we need is slaninica. |
|
|
|
|
D@cha Prijatelj foruma
|
Godine: 89
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
|
|
U nekim pesmama je dobar Darko a u drugim Nemanja samo sto Darko malo vise glumi zvezdu promenio se puno
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|