www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li padate na zenske suze?
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 24, 2007 10:39 am    Naslov poruke: Da li padate na zenske suze? Na vrh strane Na dno strane

meni je ovo slaba tacka! dovoljno je da zaplace i sve cu odobrim, u svemu da popustim, a i u sve da poverujem! bas sam slab na to! kako je sa vama?

slajad
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Nov 2006
Mesto: svinjarnik

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 24, 2007 4:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno,to je djevojkama jedno od najacih oruzja...

Darko_90
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 34

Datum registracije: 06 Mar 2007
Mesto: Za kompom

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 25, 2007 9:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne!

Petar24400
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 15 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 25, 2007 10:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ju brate jako sam ranjiv na zenske suze ali samo na one devojke do kojih mi je stalo!!! Ostale BiiiP neka cmizdre bolllleeee me!!!!!

[Edit by Coco Bill: Prvo, nemoj koristiti velika slova. Bolje ih boldiraj ili podvuci. Drugo, nema psovanja na sajtu. Trece, nisi procitao pravilnik?]

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 26, 2007 2:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jednom sam pao na tu foru i nikad vise!

[Edit by coco_bill: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 26, 2007 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo ako mi je jako stalo do doticne devojke.U protivnom ne.

lazaruzic
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Zaječar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 26, 2007 12:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nekada da ali sam uvideo da su uglavnom te suze lazne dako da sada tesko osim ako nisam 100% siguran da su iskrene

The world is mine

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 26, 2007 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lazaruzic je napisao/la sledeće:
nekada da ali sam uvideo da su uglavnom te suze lazne dako da sada tesko osim ako nisam 100% siguran da su iskrene

E moj druze a kako mislis da to provalis? Ukoliko je jako ali bas jako dobro ne poznajes veruj mi da nema sanse da to skontas jesu li prave ili samo gluma.

*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 27, 2007 9:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

FANATIC-NS je napisao/la sledeće:
lazaruzic je napisao/la sledeće:

E moj druze a kako mislis da to provalis? Ukoliko je jako ali bas jako dobro ne poznajes veruj mi da nema sanse da to skontas jesu li prave ili samo gluma.

fanatik je dobro rekao! najbolji lazovi i glumci su devojke, najteze ih je uhvatiti u lazi!

Poslednja prepravka: *tzar* datum Sre Jul 04, 2007 1:51 pm; ukupno izmenjena 1 put

SrXXX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 27 Mar 2007
Mesto: Spavaća Soba

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 27, 2007 11:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Petar24400 je napisao/la sledeće:
Ju brate jako sam ranjiv na zenske suze ali samo na one devojke do kojih mi je stalo!!! Ostale BiiiP neka cmizdre bolllleeee me!!!!!

Slazem se vala.

NeeLiX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 11 Feb 2006
Mesto: Prijedor

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 29, 2007 3:09 am    Naslov poruke: SUZE UF. Na vrh strane Na dno strane

Sta da kazem ekipa pa isti smo cim moja djevojka pusti suzu ja ocu eksplodirati mrzim suze kad cure placu to me toliko razara iznutra uf. Al imamo i mi oruzje Very Happy hehehehe necu da ga navodim ekipa veliki pozdrav

Def Leppard
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Maj 2007
Mesto: Over the hills and far away

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 8:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Padam,sta cu..... Sad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Da li padate na zenske suze? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 1 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon